Tillbaks hemma då!

Tillbaks hemma då med allt vad det innebär! Tvätta, städa, laga mat, måla. Alla måsten helt enkelt! Känns alltid så skönt när man är borta att slippa allt det där men det är ju sååå otroligt skönt att komma hem igen! :) Man borde åka bort lite oftare för att uppskatta hemma mer!

Vi åkte i onsdags vid 3 tiden.... körde i 5 timmar, sov på ett ibis hotell ( det är verkligen bara ett rum med en säng... inget annat, ingen plats att stå)  Jag kunde inte sova, somnade efter kl 5 ungefär... det är såå typiskt! Vi skulle upp vid 8 hade vi bestämt så vi säkert skulle vara iväg kl 9. Så blev det inte! Vi gick upp 9.30 men vi var ute ur rummet kl 10 iaf så det var ju snabbt men sen skulle vi handla lite frukost och äta den så vi kom väl inte iväg förens 11 tiden... kom fram till Ullared vid 12..köade i en halvtimme ungefär (!!) för att få komma in...självklart spöregnade och vi hade inget paraply bara varsin munkjacka... Liam däremot var glad som vanligt han hade ju regnskyddet på :) Jag som redan frös i bilen vart inte varmare precis... vi orkade verkligen inte knuffas bland allt folk där inne... helt galna människor kan va ju!! Men lite shopping hann vi iaf med! Det som känns som en timme där inne är i verkligheten kanske 3... vi kom ut vid 6 tiden, åt lite mat och sen började våran resa hem... vi kom dock inte ända hem för vi blev så trötta. Vi fick stanna hemme hos mamma & pappa å sova där :) tur att dom längs vägen!


På vägen hem därifrån sen på fredagen stannade vi på lek & bus landet i Örebro.. det var rikitgt skoj där inne för alla små, mycket bätre än busborgen i Västerås!! Dit blir det fler turer :)

Idag har jag målat...vad annars ;) nä men nu är det faktiskt nästan färdigt!!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0