31

31:a idag och här börjades "arbetsdagen" med att betala räkningar. Kanske inte det roligaste men nu är det gjort, skönt!
 
Ser fram emot räkningen som kommer med kursböckerna i veckan på 1400 lite drygt.... eller kanske inte! Det finns betydligt roligare saker att lägga pengarna på än juridikböcker!
 
Nu måste jag försöka lösa x antal problem och sen ska jag förhoppningsvis hinna med att jobba med projketet också. Det är mycket idag, Inget ovanligt iofs men det känns lite extra mycket när man inte sovit ordentligt.
 
Jag hoppas, hoppas, hopaps kunna träffa Dianan idag. Det var verkligen evigheter sen och jag saknar henne. Vill höra hur det har gått med några av hennes projekt bla. men också bara prata massa skit! Hoppas hon hinner idag!
 
Usch va halt det var igår förresten! Vi har fortfarande sommardäck på bilen så resan hem igår gic lugnt. Körde mellan 80-90 på 100 sträckan och inte en bil körde om (!) Då är det halt. När vi skulle gå in från bilen druttade Liam i backen. Har trampade rätt på en hal fläck. K hade visst också ramlat i backen på vägen hem och hade lite ont i händerna. Kanske skulle köpa bråddar åt han till farsdag? ;)
 
Jobba var det!!

Bilprovningen

Det gick alldeles utmärkt på besiktningen idag, det tackar vi för.
Efteråt åkte vi vidare till IKEA och fikade lite, det tyckte jag vi var värda :) Barnen höll med.
 
Vi hade en rätt mysig dag om man räknar bort det obligatoriska utbrottet från Tuvasnuva. Jag fattar inte varför hon alltid måste hålla på?! Blir tokig! Det är ju inte det roligaste precis att handskas med ett utbrottsbarn offentligt. Ja ja huvudaken är att mystuva är tillbaks nu. Summan av dagen är ändå på plus ♥
 
Här är dagens finingar ♥ 
 
 
 
 

2 månader

Det är snart slut på oktober! Mindre än 2 månader kvar till jul är det också! Tiden går så vansinnigt fort och jag hinner inte med! Har extremt mycket som ska hinnas med innan jul så det kanske är därför som det känns som om tiden går lite extra snabbt. Bara att kavla upp ärmarna och sätta igång!
 
Liam är hemma idag också och ed tanke på hur mycket jaghar att göra är det tur att det är just Liam som är hemma och inte den andra lilla pluttan. Liam sköter sig ju själv för det mesta och har alltid gjort. Det är klart, han pratar ju rätt mycket men annars så är det inga problem att få iaf lite gjort ;)
 
Jag önskar så att jag hade kunnat gett dom lite höstlov men det går verkligen inte. Jag hade sett fram emot det men nu är det som det är...
 
Idag ska alltså bilen besiktigas och det lutar väl åt att det är jag som får göra det... inte min favoritsyssla direkt men det måste ju göras. Kanske passar på att ta en sväng på stan när vi ändå är i Västerås? Förena nytt med nöje liksom :)
 
Nu ska jag läsa om designprinciper en stund innan vi tar glasspaus Liam och jag ♥ Visst blir man frisk fortare om man får lite glass? ;)

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0