Tandlös

Liam har tappat ännu en tand. Det är tredje nu på bara några veckor.
Han har en till tand som är lös så fortsätter det såhär lär han ju bli helt tandlös :D
Tandfen är stammis här nu.
 
 
Den sista som han tappade nu flög ut när han blev träffad av en gunga i skolan häromdagen. Det blev både fläskläpp och ett stort sår i munnen. Såg inte alltför skoj ut. Imorse när svullnaden hade lagt sig lite tyckte K och jag att det såg ut som en bit av tanden satt kvar.
Så det blev en tur till tandläkaren idag för att ta en röntgenbild. Allt såg bra ut och det visade sig vara den nya tanden som är påväg bara så det var skönt. Tandläkaren tyckte att vi skulle anmäla skadan till försäkringsbolaget ifall det skulle bli något med dom permanenta tänderna i framtiden. Så det är också gjort nu.
 
 
Idag skulle vi åka och träffa Diana också men allt blev så sent och snön vräkte ner så att åka småvägar i skogen kändes inte jättelockande så vi tar det på fredag istället.
 
Jag och kidsen har ägnat eftermiddagen åt att spela spel och pussla. Mysigt att sitta tillsammans ♥ 
Ibland blir inte dagen riktigt som man tänkt sig men bra ändå, bara lite annan. 
 
 
 
Camilla
2015-01-23 @ 06:05:14
URL: http://radhuslivet.blogg.se

Aj aj aj aj, stackars, måste ha gjort jätteont att få en gunga över munnen! Men ja, klokt anmäla till försäkringsbolaget, just in case. Tror inte alla tänker på att underliggande tänder kan skadas, det borde tandläkarna informera om när man gör första tandläkarbesöket med sitt barn.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0