Oj oj

Nu var det ett tag sen igen men livet rullar på och det snabbt. 
 
Idag blir det en lugn dag. Det här med att klockan ska ställas fram och man förlorar en timmes sömn känns mer än man tror. Mycket beror kanske också på att det är så grått ute. Grått, grått och grått. I flera dagar. Igår regnade från morgon till kväll också. Blä. Så fort solen visar sig känner man hur energin kommer tillbaka och livsglädjen sakta gör sig påmind. Snart, snaaart kommer våren på riktigt! 
 
Det var ovanligt trötta barn som gav sig iväg till skola och dagis imorse. Allt kan inte skyllas på sommartiden utan här spelade det nog en hel del in att vi hade en övernattningsgäst. Barnens kusin (Lika gammal som Liam) sov över här.
I vanliga fall håller vi oss till helger och lov men ibland får man rucka lite på reglerna. Han har det inte alltid så lätt heller så i det här fallet var det inget svårt att säga ja.
Det blev en hel del prat och bus innan alla hade somnat men kul hade dom och humöret var på topp även imorse trots trötthet.
Det var bara Tuva som inte var så glad men det är hon aldrig på morgonen.
Hon är absolut ingen morgonmänniska ♥
 
Bild från en annan morgon
Såhär trött är Tuva på morgonen även efter en natt med mycket sömn.
Hon är verkligen morgontrött min Tuvis ♥
 
Idag kommer Jenny (min syster) en sväng också, hon ska lämna in nycklarna till hennes lägenhet här i stan men det viktigaste uppdraget hon har idag är nog att laga Tuvas prinsessklänning, iaf om du frågar Tuva ;) 
Jenny har sytt en jättefin prinsessklänning till Tuva som används flitigt men så hände det nåt förskräckligt i fredags, klänningen gick sönder! Det var katastrof men när Tuva fick höra att Jenny snart skulle komma blev det genast bättre. 
 
Nä men är det inte dags för lite kaffe nu tro? 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0