Puh!!

Vilken dag!! Somande vid kanske 02 nåting, vaknade 02.30 av att Liam spydde ner hela sängen *urk* det var bara att masa oss upp och byta i sängen och på Liam. Försöka sova igen... kl ringde 06.30 = vi somnade om, eller vissa av oss, inte jag, istället så somnade jag vid 09 och sov till 11 (!) Liam har varit hur gnällig som helst idag!! Han är väl inte riktigt kry stackarn!! Eller så är det alla tänder han har fått nu, 4 tänder på 4 dagar!!! Och inte ett pip har han sagt så det kanske var det som kom nu... iaf så var det vääldigt synd om honom idag om du fråga han ;) satt och ojade sig långa stunder. Ville bara bli buren hela tiden. Det blir extra jobbigt för mamman då måste jag säga, har massor att göra men inte så lätt när man har en klängis. Lite har vi iaf lekt och skrattat idag och så har jag gjort om i Liams rum. Va stolt jag är att jag lyckats trots gnällig bebis!! =)

Helst av allt skulle jag vilja krypa upp i soffan och läsa en av mina tidningar, känner mej inte riktigt 100 idag heller... meeen det har det inte funnits tid till tyvär.. ser inte ut att bli det under kvällen heller så det kanske får bli imorgon?
Hade tänkt åka till IKEA idag och köpa 2 hyllor till Liams rum men jag ville inte ge mej iväg idag då varken jag eller lillkillen var på topp. Får kanske också bli imorgon vi får se...

Nu ska jag ta å fortsätta så vi kan äta nångång!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0