Onsdag...snart maj!!

Idag är det tyvär grått ute, ser ut att börja regna när som helst. Det positiva är ju att r väl regnet fallit och solen tittar fram igen så kommer det att vara ännu grönare ute :) Man får se det från den ljusa sidan!

Idag känner jag mej lite duktig och stolt! Jag har nämligen både ringt vårdcentralen och bett om ny tid och ringt å bokat en tid för cellprovtagning hos bm... mao har jag varit duktig idag!

Hittills har det varit en rätt fullspeckad vecka och helgen.
I torsdags skjutsade jag ju K till Arlanda.

Fredag: Åkte jag, Liam & Jenny till mamma o pappa.

Lördag: Det var helt underbart väder ute och jag passade på att gröva iordning landet som jag tjingat hos mamma :) Liam & jag ska odla ärtor och kanske nåt mer där. Det var riktigt varmt å härligt. Skönt att kunna vara ute i en trädgård. Det var roligt för Liam också. Han fick ju både krypa omkring ute hela dagen och dessutom leka med både mormor & morfar :)

Söndag: Ine fullt så vackert väder :( det var mulet och kom lite regnskurar titt som tätt... men varmt var det iaf :) Vi begav oss hemmåt vid 4 tiden.... när vi sen var hemma ca 21mil senare var det  bara att stoppa lillen i badet, få i han en liten macka och sen packa iordning för å ge oss av till Arlanda. Ytterligare 10mil... vi kom dit 30min innan flyget skulle landa men bättre å vara ute i god td än att stressa tycker jag! Liam tyckte det var jätteskoj å titta å prata med alla människor och sen när han fick syn på pappa sken han som en sol, spårattlade med benen och ville upp i hans famn med en gång :) såå söt! Vi stannade och åt på max innan vi fortsatte hemmåt. Kom väl hem en sisådär 00.30 (!)

Måndag: Upp tidigt och iväg med föräldragruppen, med ÖF , till en förskola här i stan på studiebesök. Efter det så hade Liam en playdate med Alec i parken, det var ju så härligt väder! Direkt efter iväg till doktorn med J och sen en sväng på bla IKEA. Vi var så där lagon trötta när vi kom hem vid 7 :) det var nästan bara sängen som gällde för alla!

Tisdag: Jag var helt slut och orkade inte ta itu med städningen som jag borde gjort, borde också packa upp efter helgen... men då ringde M och frågade om jag kunde ta Alec nåra timmar på dagen. Självklart, så jag åkte dit å hämtade han. Sen släpade jag med Jenny till parken också. Fick äntligen prova syskonvagnen, den var rätt smidig men ingen sån där "varje dag vagn" Tur att jag hade med Jenny till parken allså för Alec sprang åt ett håll och LIam måste man ju hålla i om han ska gå så vi hade fullt upp. Efter lekparken var dom sååå trötta killarna så jag tog en långpromenad tills det var dags för Alec att bli hämtad.

Idag: Ja vad händer idag då? Efter några fullspeckade dagar tror jag att Liam och jag behöver vila oss :) vi tar det nog lungt och går å pysslar här hemma istället

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0