Frisk!

Nu är min plutt frisk igen! Skönt det för då slipper jag bli nerspydd stup i kvarten *urk* Fick mej ett par rejäla duschar spy i helgen! Hoppas jag aldrig behöver få det igen det var såååå äckligt!!
Det vart ju ingen ÖF igår eftersom han inte var riktigt kry och inte jag heller för den delen. Liam ochjag sov först till kl 11 på förmiddagen och sen sov vi från 15.30.18.30 (!) Hela dan gick åt till att sova!!! Det resulterade i att jag låg vaken till över 5 imorse och kunder inte sova!!! Fy så typiskt!!!! Så när det väl blev morgon ocg dags att kliva upp...ja då var ju jag trött som en banan såklart! Tur att Liam gick med på att ligga å mysa nästan ända till kl 10!! Tur det alltså!

Ikväll när K kommer hem blir det en tur på löpbandet, händerna har ju varit rätt bra nu i ett par dagar så jag orkar nog hålla i mej :) fötterna är det detsamma med men men inget att göra åt bara att bita ihop! Jag längtar efter att springa i skogen *drömmer* bara det blir varmare och inte så kladdigt å blött överallt så ska jag ge mej ut!! Helst skulle jag ju vilja att doktorn hör av sig först så vi kan fixa mina fötter å allt det där... det var ju ändå den 19 som jag lämnade proverna hur lång tid kan det ta egentligen!!?? Får jag ingen ny tid den här veckan får jag ringa å fråga vad dom håller på med på det där stället, jag vill ju bli bra nuuu!!!!

Imorgon ska vi till hörcentralen med Liam...igen. Inte för att jag på något sätt tror att han kommer klara testet den här gången heller. Tycker det känns så onödigt att hålla på å åka fram och tillbaka. Jag vet ju att han hör bra, han hör ju för 17 när katten tassar in i rummet!! Nä det här känns bara löjligt! Jag åker gärna dit igen om ett år eller så när han kan tala om när han hör pipen eller inte, nu är det ju bara så meningslöst! Han är ju inte efter i talet å så han börjar ju försöka härma oss när vi pratar så så hemskt illa kan han ju inte höra... eller?

Jag har följt en blogg nu ett tag om en mamma som kämpar mot sin cancer, inatt orkade hon inte längre!! Jag tycker det är så hemskt med cancer det är så orättvist!! Här kan ni läsa själva sabinas kamp

Nu sover Liam men såfort han vaknar ska vi ta oss till affärn för å handla nån middag, måste bara komma på vad först! Dagens svåraste beslut...mat!! Ja ja det brukar bli bra tillsist! Nu ska jag läsa lite andra bloggar nu när jag har en stund för mej själv!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0