Blandat

Igår var Liam & jag iväg en sväng till Öppna Förskolan. Liam blev verkligen jätteglad när vi kom dit och han fick syn på traktorn med släp, han bara sprang in :)
Även fast promenaden dit tog 10 min (Liam gick själv) så var jag helt slut sen och kunde knappt röra mej, denna foglossning är inte att leka med. Blir lika förvånad varje gång jag får så ont för jag tycker ju själv att jag tar det jättelugnt!

Imorgon är det dags för ett besök på specialist mödravården igen. Det ska göras ett tillväxt ultraljud och även fast jag är livrädd för ett för stort barn så är det nästan så jag hoppas att hon är lite större så jag inte behöver gå tiden ut. Sover bara 2h per natt max och har så ont så nu vill jag inte mer!! Har ju "bara" 20 dagar kvar imorgon så även fast jag får gå tiden ut är det ju inte såå länge kvar även fast dagarna känns otroligt sega!

I förmiddags åkte Liam & jag till Västerås och hämtade liggdelen till vagnen, åh va fin den var! Var även inne på panduro och köpte lite påskpyssel. Blev besviken för det var såå urplockat! Men ikväll har vi pysslat med Jenny, jättefina kycklingar och ägg som Puma nu tyvär slaktar :( ska försöka hitta ett bra ställe som hon inte kommer åt!

K är hos en kompis å spelar ikväll som vanligt på onsdagar, men han börjar bli nervös nu för att åka bort ;)
Jag ska ta mej ett varmt & mysigt bad strax och koppla av lite. Hoppas på att Liam inte tänker göra om förra veckans uppvakning mitt i mitt bad :/


Den här påsken hade jag sett fram emot så länge mennu känns den som att den bara kan blåsa förbi, orkar inte med nån påsk! Vi ska förmodligen inte göra nåt, bara vara hemma och ta det lugnt. K som jobbar 6 dagar i veckan tycker det ska bli så skönt med nåra felr dagars sammanhängande ledighet. Det räcker för oss :) ska bli skönt att ha honom hemma för en gångs skull!


Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0