31

31:a idag och här börjades "arbetsdagen" med att betala räkningar. Kanske inte det roligaste men nu är det gjort, skönt!
 
Ser fram emot räkningen som kommer med kursböckerna i veckan på 1400 lite drygt.... eller kanske inte! Det finns betydligt roligare saker att lägga pengarna på än juridikböcker!
 
Nu måste jag försöka lösa x antal problem och sen ska jag förhoppningsvis hinna med att jobba med projketet också. Det är mycket idag, Inget ovanligt iofs men det känns lite extra mycket när man inte sovit ordentligt.
 
Jag hoppas, hoppas, hopaps kunna träffa Dianan idag. Det var verkligen evigheter sen och jag saknar henne. Vill höra hur det har gått med några av hennes projekt bla. men också bara prata massa skit! Hoppas hon hinner idag!
 
Usch va halt det var igår förresten! Vi har fortfarande sommardäck på bilen så resan hem igår gic lugnt. Körde mellan 80-90 på 100 sträckan och inte en bil körde om (!) Då är det halt. När vi skulle gå in från bilen druttade Liam i backen. Har trampade rätt på en hal fläck. K hade visst också ramlat i backen på vägen hem och hade lite ont i händerna. Kanske skulle köpa bråddar åt han till farsdag? ;)
 
Jobba var det!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0