Oväntad vändning

Den braiga helgen slutade inte lika bra kan an säga.
Jag har till och från under hösten haft väldigt svåra magsmärtor. Jag är rätt smärttålig och det ska mycket till innan jag söker vård. Jag har haft så ont att jag inte vetat vart jag ska ta vägen men smärtorna har avtagit efter 1-2h. Dom smärtorna som kom igår/inatt gick inte över så vid 5 fick jag erkänna mig själv besgrad och ringa 1177. Där fick jag prata med en jättretrevlig sköterska som absolut tyckte att jag skulle åka in. 
 
K ringde sin näst äldsta son och frågade om han kunde komma och vara här med barnen. Det kunde han så jag slapp åka in själv. 
 
Väl på sjukhuset så fick jag 2 shotar. En vit som smakade bodylotion och en genomskinlig geleig sak som var vidrig! Den sista var en bedövningsshot och den bedövade inte bara magen utan även läpparna, tungan, svalget ja hela vägen ner. Skum känsla. 
 
Jag hade önskat att dom hade utrett lite mer vad det är som är fel men jag blev hemskickad med tabletter mot magkatarr. Hoppas verkligen att det är magkatarr nu för jag orkar verkligen inte med mer smärta. Är så trött att aldrig bli tagen på allvar med smärtan heller... jag står inte ut längre!!
 
Resten av den här dagen har jag bara sovit, sovit och sovit med Pixie vid min sida ♥
 
Nu måste jag plugga lite men sen ska jag sova igen och vakna upp till en mycket bättre dag än denna!
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0