Vad har jag nu gjort!?

Ja, det kan man verkligen fråga sig. Vad har jag gett mig in på? Jag tackade ja till en reservplats jag haft på en annan kurs.... och jag fick den! 

Jag kanske ska förklara lite vad jag har att göra den närmsta framtiden så förstår ni va knasigt gjort av mig att tacka ja.
 
Den här veckan ska en innehållsanalys och en desiganalys skrivas på engelska för en kurs jag går på via Luleå Tekniksa Unuveristet. Den ska in på söndag och jag har inte börjat än, hade helt glömt bort den om jag ska vara ärlig. 
 
Nästa vecka, på onsdag, har jag deadline på ett monsterprojekt som jag fick reda på idag. Får man komplettering på den har man 1 dygn på sig att komplettera och det med en helt ny uppgift. Alltså komplettera senast torsdag nästa vecka. 
På fredag har vi en 8h tenta som behöver pluggas till. 
Dessutom ska alla kompletteringar från den här kursen vara färdiga innan tentan. Då ska tilläggas att vi inte har fått svar på de tidigare inlämningarna än...
 
Mycket att göra alltså och det känns helt övermäktigt!
 
Men nu ska jag tydligen börja en till, ny svår kurs som jag dessutom ligger 2 månader efter i!? Jippi för mig idag!! Jag borde verkligen ha tackat nej med tanke på allt jag har att göra men samtidigt vill jag gärna gå den kursen...hmmm svårt.
 
Nämde jag att barnen är lediga resten av veckan och min ena syster från Göteborg kommer upp i kväll? 
 
Ha ha ha :D Jag dööör...vilken sista jag satt mig i...men det som inte dödar härdar va? 
What doesn't kill you make you stronger!
 
En lite rolig och högts oväntat grej som hände idag var att jag har blivit utvald att delta i svensktoppsjuryn :D Jag ska rösta 4 söndagar nu framöver. 
Som sagt,mycket att göra nu! 
 
 
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0