Vad tror ni att jag gör?

Barnen går på dagis 9-16 varje dag, vad tror ni att jag gör på dagarna?
 
Ibland, eller väldigt ofta,verkar folk tro att jag inte har något att göra på dagarna.
 
 
Går man till jobbet varje dag är det ingen som ifrågasätter vad den personen gör på dagarna för det är ju öppenbart. Jobbar såklart!
Jag är helt övertygad om att om jag hade gått samma utbildning/ar fast på campus istället för på distans hade ingen ifrågasatt mitt "jobb" heller. 
Nu är det så att mitt "jobb" är hemma. Jag JOBBAR varje dag från 9-16 och det är bara första passet. Sen fortsätter jag på kvällen när barnen har gått och lagt sig. Då börjar jobbpass nr 2.
Det sträcker sig allt ifrån 20-03 beroende på hur mycket jag har att göra. Detta förstår inte folk i min omgivning!
 
Tydligen så går jag hemma och latar mej. Ser på TV och har huur mycket tid som helst över för att hjälpa andra hela tiden. Så har det varit i 3 år nu och det spelar verkligen ingen roll hur många gånger jag förklarar hur mycket jag har att göra och hur tidspressat allt alltid är.
Speciellt den här hösten när jag har pluggat 200% Alltså samma sak som om DU skulle jobba dubbelt så mycket på ditt jobb!!
Nä men jag ska då minsann ställa upp för andra! För det har jag tid med så det så!
 
Sen att jag tar mig tid att göra andra saker imellan det är väl upp till mej. Jag tar mej tid att vara helt ledig en lördag eller söndag någon gång. Det gör jag för att orka med och för att hinna vara med min familj.
 
Den här veckan har Tuva varit hemma hela veckan och tid för studier har inte funnits på dagarna och kvällarna har jag varit rejlt trött. Ni som har sjuka småbarn vet hur mycket sömn man får. 
 
Ja ja jag klagar inte..jag trivs med det här upplägget (kankse inte att plugga 200% men det har jag ju slutat med nu ...nästan) Jag tycker bara det är märkligt hur en del människors hjärnor fungerar?! 
 
Sådär, slut på funderingar!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0