Minisemester

I fredags åkte vi på en liten spontan minisemester till Stockholm. Vi åkte på vällen när K slutat jobbet. Sov på hotell till barnens stora glädje. Förstår inte vad det är som är så kul med hotell men men ;) 
Det var iaf ett fint rum, och kors i taket, en skön säng. Jag brukar alltid sova superdåligt på hotell. Ligga vaken nästan hela nätterna men den här natten sov jag som en stock (nästan... bättre än på länge iaf). 
 
Lördagen började vi såklart med hotellfrukost och Tuva åt så jag trodde hon skulle spricka. Hon äter som en liten mygga i vanliga fall men här tryckte hon i sig pannkakor och melon i mängder kändes det som. 2 av hennes favoriter.
 
Äventyret fortsatte med en tur till Fjärilshuset. Där hade ingen av oss varit förut. 
Vi kom i lagom tid för att hinna se på matningen av kojfiskarna och hajarna. Det var riktigt spännande att lyssna på mannen som berättade om hajarna. Det är spännande och lite läskiga djur tycker jag. 
 
Inne i den tropiska regnskogen, där det var "svettvarmt" enligt Tuva, flög fjärilarna fritt. Vi såg en del olika och fina. Jag trodde kanske att det skulle vara fullt av färggranna fjärilar men det kanske beror lite på när man kommer? 
Det var iaf kul att vara där och se alla växter, fjärilar och andra små och stora djur. 
 
 
 
Det var våran minisemester det. Ibland är det skönt att bara göra något helt annat, bara för en liten stund. 
Vi behövde verkligen komma bort lite, eller jag iaf.  Har inte mått helt 100 sista tiden. 
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0