Puh!!

Vilken dag!! Somande vid kanske 02 nåting, vaknade 02.30 av att Liam spydde ner hela sängen *urk* det var bara att masa oss upp och byta i sängen och på Liam. Försöka sova igen... kl ringde 06.30 = vi somnade om, eller vissa av oss, inte jag, istället så somnade jag vid 09 och sov till 11 (!) Liam har varit hur gnällig som helst idag!! Han är väl inte riktigt kry stackarn!! Eller så är det alla tänder han har fått nu, 4 tänder på 4 dagar!!! Och inte ett pip har han sagt så det kanske var det som kom nu... iaf så var det vääldigt synd om honom idag om du fråga han ;) satt och ojade sig långa stunder. Ville bara bli buren hela tiden. Det blir extra jobbigt för mamman då måste jag säga, har massor att göra men inte så lätt när man har en klängis. Lite har vi iaf lekt och skrattat idag och så har jag gjort om i Liams rum. Va stolt jag är att jag lyckats trots gnällig bebis!! =)

Helst av allt skulle jag vilja krypa upp i soffan och läsa en av mina tidningar, känner mej inte riktigt 100 idag heller... meeen det har det inte funnits tid till tyvär.. ser inte ut att bli det under kvällen heller så det kanske får bli imorgon?
Hade tänkt åka till IKEA idag och köpa 2 hyllor till Liams rum men jag ville inte ge mej iväg idag då varken jag eller lillkillen var på topp. Får kanske också bli imorgon vi får se...

Nu ska jag ta å fortsätta så vi kan äta nångång!!

Lite bilder!!

Lite bilder från julen:

Liam med alla sina paket!! Han älskar verkligen snörena :)


          


    Gav upp mitt under paketuppningen :) somnade som den prins han är!    En av dom bästa julklapparna var nog lära-gå-vagnen!           
Sorry orkar inte vända rätt bilderna!!
  På väg ut för en promenad i vinterkylan -9 grader!! 

Hemma igen...

Nu är vi hemma igen, kom hem vid 2 tiden i  natt! Borta bra men hemma bäst!! Vi har firat jul och haft oss, det var roligt att träffa alla syskon och syskonbarn! Lilla Wynja hade jag ju aldrig sett så det var extra kul, såå söt så :)
Liam har haft så roligt med alla där borta, har varit helst slut på kvällarna! Och när vi kom hem inatt så sken han upp som en sol och blev överlycklig när han fick syn på katterna!!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl införskaffa div förnödenheter men annars så tar vi det nog lungt. K skulle ju jobba idag men hade helt glömt bort att Christer hade lovat jobba. Skönt för K men ännu skönare om han hade kommit på det tidigare!!

Usch det tråkigaste med att komma hem är att man måste packa upp :( inge kul alls ju!!! Det ska jag roa mej med senare idag. Blir roligt för Liam sen å leka med alla julklapparna. Ska lägga upp lite bilder sen när jag orkar ;)

Ha det!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0