Måndag igen...

Liam och jag var ju hos mamma o pappa i helgen, skönt å komma bort från allting ett tag!!  Och Liam var så glad hela tiden :-)


      Det fanns massor av spännande saker att leka med!! Mamma och jag gjorde ju äppelmos så här kommer lite bilder på det!

               


TADAAA!!  Och så var det färdigt! Det var min lördag ungefär :) Tog lång tid men blev mycket och gott. Vi gjorde en massa "bebismos" oxå så nu har jag frysen full!

Igår blev min lilla kille snorig och inte lite heller! jag som inte gillar snor!! Hur ska det gå? Ha ha
Han och K  fick sova sittandes i soffan :) varje gång som han försökte lägga ner LIam så vakna han och var om möjligt ännu snorigare. Näsdropparna hjälpte visst inte helt. Kl 5 imorse var jag å tittade till mina sötisar och hämtade tillbaks dom till sängen, det vart ju så tomt där!

Fredag då...

Äntligen fredag eller hur är det? Ja jag vet inte ja... har inte längtat speciellt mycket efter denna helg. Usch allt känns bara knas! Liam och jag ska iaf åka hem till mamma o pappa idag så jag borde börja packa men kommer mej inte för... Vill ta en sväng till gallerian oxå men det hinns nog inte med. Liam har fortfarande pyjamas, kan inte bestämma mej för vad han ska ha på sig (I-lands problem jag vet!) Känner mej allmänt nere idag eller har gjort hela veckan rättare sagt.

Var och hämtade den nya vagnen igår, supersnygg var den ... såklart! :) Så nu ska jag bara sälja min svartapärla, gillar verkligen den vagnen men jag kan ju inte ha 2 (eller just nu har jag ju 3 men gracon räknas inte)  Liam är 6 månader och inne på sin 3:e vaf´gn vart ska det här sluta!?!! (nä jag är inte alls vagntokig *harkel*)

Om 1 timme börjar htg, är jag föör optimistisk om jag tror allt ska vara färdigpakat då? Ja troligen då jag inte ens börjat än... kanske ska sätta lite fart?!!! Får sitta o sega framför datan när allt är klart istället!!

Åhhh blir tokig!!!!

Skrev just ett lååångt inlägg som försvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ORKA SKRIVA OM!!!!!!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0