Kaffemaskiner

Jag fick ju en kaffemaskin i julklapp av K...sen fick jag en till när jag fyllde år! Så nu har jag alltså en maskin med kvarn och kaffet är bara en knapptryckning bort :) härligt! Gott kaffe blir det också och man kan ju välja precis hur man vill ha sitt kaffe. Espresso, cappuccino, latte eller vad man nu vill ha. Sen har jag även en tassimo, en kapselmaskin. Även där blir det gott kaffe och finns många valmöjligheter. Så om ni har vägarna förbi och är sugna på kaffe så är det bara att kika in :)
Kan kanske tyckas liite onödigt med 2st? Fast dom fyller ju egentligen 2 helt olika funktioner...ja ja det visar sig i så fall ;)
Vagnen

Hur har det gått med vagnen?

I tisdags kl 07.44 publicerades annonsen på blocket och kl 08 var det redan flera som ville ha den. Ett par bokade vagnen och ville komma ganska direkt. Jag och Tuva var i Västerås, där det var tänkt att vi skulle ha en lugn förmiddag och fixa lite presenter till K. Den här människan som skulle ha vagnen var heltokig. Ringde 6ggr på 15 min och sa ungefär samma sak alla gångerna, så jag började känna mej stressad och kastade mej hem. Jag hämtade Jenny på vägen för jag ville inte vara ensam om det skulle vara knasigt folk, man vet ju aldrig. Vi väntade, väntade och väntade. Ingen kom. Jag fick inget ordentligt svar heller när jag kontaktade dom.  Hela dan gick åt till att vänta på idioterna som inte ens kunde höra av sig och tala om att dom inte kom!!

Så jag bestämde att den där bokningen inte gällde längre så jag kontaktade nr 2 på "listan"
Dom kom idag och hämtade vagnen. Trevliga människor och trevlig affär- precis som det ska vara!


Idag har solen varit framme så i tog en promenad. Liam åkte på sin motorcykel och Tuva sov i vagnen.Nu är min gröna pärla borta!

Igen

Ja, nu är det helg igen och det ska bli så skönt! K är ledig imorgon för ovanlighetens skull så då ska vi nog kunna hitta på nåt skoj hoppas jag. Ikväll väntar middag med Diana och nåra till som jag inte känner. Ska bli kul att komma iväg på nåt själv utan barn. På söndag kommer dom och hämtar vagnen. Den blev såld på 15 min ungefär... hektisk dag i tisdags. Det är väl ungefär dom helgplanera vi har hittills men det hinner ju bli fler.

Nu måste jag komma på nån lunch och det står helt still idag... ringde K men hans hjärna var lika seg :D

Borde också sätta på en tvättmaskin och ta med mej Busliam och plocka i hans rum... borde altså... men istället sitter jag här med en nyvaken, glad och mysig Tuva i knät och har svårt att komma igång...

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0