Länge sen nu!!

Oj oj det var verkligen evigheter sen jag bloggade sist! Har inte haft ust helt enkelt men nu så ska det bli andra bullar :) hopaps jag!

I helgen har det varit företagsmässa här i stan så k har jobbat hela helgen :( tur att jag hade ett gäng gratisbiljetter så jag & Liam också kunde gå dit både lördag & söndag. Det var rätt så skoj! Och en hel massa tävlingsformulär, värdecheckar på synundersökningar och infoblad om en visningskväll har jag pysslat ihop och skrivit ut i 1000-tals så även jag har haft å göra!! Men nu är det alltså slut-skönt det! Nu dröjer det 2år tills nästa :)

Det har väl inte hänt så överdrivet mycket dom här veckorna... inget som jag orkar skriva i bloggen iaf
Kan berätta att Liam sett sin idol idag... Rori Racerbil :-) han var på mässan tur att vi fick se han!
Ska se om jag fick till en bra bild sen.

Om det inte regnar imorgon så blir det en tur till lekparken - alltid lika uppskattat av vissa iaf :)

Uppdatering!

I onsdags var det som vanligt dags för playdate i lekparken - var mycket trevligt denna gången också. Skönt att träffa lite folk å prata även fast det endast är vääldigt ytliga kontakter så är det ändå kontakter. Barnen får leka av sig och sen fikar vi på en filt i gräset, jättemysigt! Jag brukar ha med mej en speciell festis jag älskar..(tror den heter sunkis, sundis eller nåt liknande..)  Jag brukar alltid säga att den är till Liam men han gillar ju bara vatten så han dricker den ju aldrig så jag får liksom "offra" mej medans dom andra vuyxna dricker kaffe...men i onsdags blev jag avslöjad att jag eg. tar med den till mej :)
Det var väldigt varmt så mycket mer blev inte gjort..lite dammsugning men sen var det bara duschen som gällde!!

I torsdags åkte jag, Liam & Jempa på utflykt! Vi skulle kolla in nåra småorter häromkring..det var riktigt trevligt men fy så mycket mygg!! Mitt på dagen dessutom!!  Det slutade med att vi hamnade vid en badplats och Liam plaskade som en tok :) Tur att jag hade en liten handduk i skötisen som passade utmärkt för spontanbad!

Fredag då.. Var lika varm den... var ute här på gården och lekte i sandlådan..eller den jättelika kattoaletten som man även kan kalla den! Fy jag tycker det är så äckligt!! Tur vi har en grusinhängnad (eller vad man ska säga) också så man kan gräva lite där! Sen gjorde jag middag tills k kom hem med vitchoklad pannacotta till efterrätt! Det var grejer det!

                Här envisas han med att ha mina brillor på sig :)

Lördagen tillbringade vi i Uppsala och kollade på ett tournespel, sånt är allid skoj å se men shit vilken värme!! Stackars Liam hade feber på morgonen men fick alvedon och piggnade till innan vi åkte, det är dom där tänderna alltså! Han vart lite häning på slutet men annars var han glad hela dan.

Det var även Min & K:s 2 åriga förlovningsdag så jag fick både frukost på sängen och blommor :-) 

Mina fina blommor
                                                                              Min suris imorse :) det är ovanligt det !!
Idag har vi inte fått så mycket gjort men det måste man inte alla dagar !!!


                                                           

Bilder, bilder!!

Nu sover Liam så nu är det bara  hoppas jag att jag hinner ladda upp alla bilderna innan han vaknar igen!!Lite bilder från kryssningen förra veckan:
Bilder från svampplockningen/blåbärs ätningen :)


         


               I fredags när vi kollade på "Bortspolad" Liam satt som klistrad hos Jenny :)


Här kollar han på film i sitt (stökiga) rum på sin fiina stol :)
Dagens lunch: Ris & kokoskyckling *mums* Men fy så kladigt!! Det blev duschen sen :)
                Inatt har Liam vridigt sig i smärta!! Det gör tydligen jätteont nu med tänderna. #st har spruckigt igenom såg vi i helgen! Det är nog därför som han har varit lite bångstyrig ;) Efter lite alvedon inatt så somnade han äntligen och sov till 10.30 ungefär...skönt! Men det är så synd om han hoppas det går fort nu med tänderna. Ska iväg till Apoteket och ladda upp med lite mer alvedon inför natten.

Igår var jag på sjukhuset och gjöt av fötterna till dom där inläggen! Så nu är det bara 2v kvar sen får jag dom, hoppas verkligen dom hjälper nu bara!! Vi passade på att gå lite i affärer också när vi ända var in !
På kvällen så var det ju grillnatta här i stan...alla butiker hade öppet till 21 och på torget stod dom och grillade på jättegrillar. Där löste man in sina grillkuponger! Fint väder = tokmycket folk!! Det verkade som om hela Sala hade gett sig ut :)
Tur att K har egen butik så vi slapp köpa nåt för å få våra grillbiljetter... Jenny, jag Å Liam tog oss varsin hamburgare :)

    


Japp jag hann :) Liam sover fortfarande!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0