Höstpromenad

I lördags gick barnen och jag på höstpromenad. Himmlen var blå och solen sken. Vi tog svänegn förbi biblioteket först och förnyade bokhyllan lite. Helt perfekt! Om man vet att det bara är för en månad så känns det inte lika jobbigt att läsa samma bok om och om igen ;)   (ett litet tips från mej)

När vi var klara på bibblan och skulle mata lite änder var inte vädret fullt så fint längre tyvärr. Det blåste och det började bli rejält grått där uppe. Meen fint nog att fullfölja planen om andmatning och höstpromenad :)

Lite bilder från det:

Hejsan hoppsan! Är det inte en ny vagn?! ;)

Klart vi måste ha en rosa vagn också...snart har vi väl gått över alla färger som finns!


Höstlov

Ja iaf för vissa. Liam är ledig hela veckan och det är iofs supermysigt att ha mysfrukost med båda mina små ♥:an men jag har ju fortfarande rätt mycket att göra och det blir en hel del bus med 2 busråttor hemma :) Bara för att Liam har höstlov så betyder det ju inte att jag har det, tvärtom!

Första dagen på höstlovet har iaf varit supermysig!
Började såklart med frukost och sen lite lek här hemma medans jag fixade med skolan. Det var ju så underbart väder ute så vi begav oss till stora lekparken. Där var vi ända fram till lunch och då passade vi på att sitta ute och äta. Det gäller att passa på för snart går det inte längre! Solen gick imoln efter halva lunchen ungefär och då tyckte både jag och K att det blev lite väl kallt men inte barnen som tur var.
Sen kom vi hem och då var det dags att lägga en trött Tuva. Jag hade inte tackat nej till att få ligga kvar under täcket och vila (läs sova) tillsammans med henne. Lite otur att hon somnade på 2 röda så jag hade varken giltig anledning eller samvete att ligga kvar utan gick upp och pusslade lite med Liam istället.

Blev en liten tur in till min skola också (i vårat gästrum) på kursintroduktion. Hann göra klart allt innan Tuva vaknade.
Då blev det en snabb tur till coop och posatde nåra paket. Idag jobbade värsta surkärringen och jag kände mej riktigt ledsen när jag gick därifrån :/ inge vidare kul! Det var inget allvarligt egentligen men jag är helt enkelt så slut i både  kropp och knopp att jag tar åt mej mer än jag borde.

Resten av eftermiddagen spenderades med playdoh och nagellacksmålning :) Betydligt roligare!

Examineringsvecka

Det märks att det just har varit exmineringsvecka! Inte endast på bloggfrånvaron utan även på kaffebönsförbrukningen (vilket långt ord) IDag startade en ny kurs och denna har gett mej ångest en tid redan... en contet management kurs med XML och lite så.... hua hoppas jag överlever...räknade också ihop lite snabbt att det är runt 10.000 ord som ska lämnas in i slutet av november, Jippi!!

Förra veckan blev det en hel del pluggande, sena kvällar och långt in på nätterna, så det har varit skönt med en rätt lugn helg! Nu är det bara att ta nya tag :)

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0