Buzzador

Nu har jag fått hem ett paket från Buzzador igen. Det är alltid lika roligt att få testa nya produkter.
Den här gången testar jag ett schampo och balsam från Dove.
 
Dove Oxygen & Moisture
 
 
 
Vill du också bli en buzzador och få chansen att prova nya produkter? 
Gå in på buzzador.com och registrera dig, det går snabbt, är kul och är dessutom gratis! 

 

Oj oj

Nu var det ett tag sen igen men livet rullar på och det snabbt. 
 
Idag blir det en lugn dag. Det här med att klockan ska ställas fram och man förlorar en timmes sömn känns mer än man tror. Mycket beror kanske också på att det är så grått ute. Grått, grått och grått. I flera dagar. Igår regnade från morgon till kväll också. Blä. Så fort solen visar sig känner man hur energin kommer tillbaka och livsglädjen sakta gör sig påmind. Snart, snaaart kommer våren på riktigt! 
 
Det var ovanligt trötta barn som gav sig iväg till skola och dagis imorse. Allt kan inte skyllas på sommartiden utan här spelade det nog en hel del in att vi hade en övernattningsgäst. Barnens kusin (Lika gammal som Liam) sov över här.
I vanliga fall håller vi oss till helger och lov men ibland får man rucka lite på reglerna. Han har det inte alltid så lätt heller så i det här fallet var det inget svårt att säga ja.
Det blev en hel del prat och bus innan alla hade somnat men kul hade dom och humöret var på topp även imorse trots trötthet.
Det var bara Tuva som inte var så glad men det är hon aldrig på morgonen.
Hon är absolut ingen morgonmänniska ♥
 
Bild från en annan morgon
Såhär trött är Tuva på morgonen även efter en natt med mycket sömn.
Hon är verkligen morgontrött min Tuvis ♥
 
Idag kommer Jenny (min syster) en sväng också, hon ska lämna in nycklarna till hennes lägenhet här i stan men det viktigaste uppdraget hon har idag är nog att laga Tuvas prinsessklänning, iaf om du frågar Tuva ;) 
Jenny har sytt en jättefin prinsessklänning till Tuva som används flitigt men så hände det nåt förskräckligt i fredags, klänningen gick sönder! Det var katastrof men när Tuva fick höra att Jenny snart skulle komma blev det genast bättre. 
 
Nä men är det inte dags för lite kaffe nu tro? 
 

kalasförberedelser, bilköp mm.

Förra veckan eller iaf slutet av veckan bestod av kalasförberedelser.
Lördagen var det tänkt att huset skulle fyllas med kusiner men så blev det inte. Kusinerna hade magsjuka och det fick dom gärna behålla för sig sälva. Istället var det storebrorsorna som kom och farmor och det räckte alldeles utmärkt. Vi hade en jättebra dag och framförallt hade Liam det. Det var nästan skönt om man får säga det? 
På söndagen kom mina föräldrar och vi hade återigen en väldigt bra dag. Liam var så glad och nöjd över sin födelsedagshelg. 
Tänk nu är han verkigen 7 år ♥ har så svårt att förstå att det var 7 år sen han kom min lilla plutt. 
 
 
Lite av fikat
 
                               
 
 
 
Ikväll tappade Liam äntligen sin tand som har varit superlös ett tag nu. Så nu får vi se om tandfen hittar hit inatt, spännande ;) 
 
Imorgon blir det också spännande, då ska vi hämta hem våran nya bil ♥
Vi har väntat 1 vecka nu och den här veckan har varit lååång för alla i familjen. :) barnen pratar jättemycket om det och längtar. Får hoppas dom godkänner bilen även om det inte är en saab eller volvo. 
Vi fortsätter med mondeo men byter upp oss lite till en nyare. Den är bara 1½ år så det känns bra. Det kommer också kännas bra att veta vilken månadskostnad bilen kommer vara.
Den bilen vi har nu är inte tokgammal, 10år, men har börjat gå sönder stup i ett och varje gång kostar det några 1000 lappar. Med den här nya hoppas vi slippa så många oförutsedda utgifter.
Hoppas kan man ju alltid, ha ha. 
 
 
 
Vi gör iaf en liten kul grej av det och barnen är lediga imorgon så åker vi alla tillsammans. 
Sen när vi hämtat bilen drar K iväg på kryssning med sina äldre söner, så det blir bara jag och kidsen i lite över 1 dygn. Får se vad vi hittar på.
Vi ska ordna lite inför Liams kompiskalas på lördag men annars är schemat än så länge tomt. Det blir nog en massa mys om jag känner oss rätt. 2 mysiga dagar med kidsen är aldrig fel ♥
 
 
 
 
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0