Spring!

Har ni sett tv4:s program spring?  Det är lite som "På rymmen" som gick för 100 år sen ungefär.
 
Här kan i läsa mer om vad spring är
 
Iaf, idag var dom här i Sala så vi har följt jakten live på tv4play hela dagen. 
Dom kom till vårt bostadsområde och det tyckte barnen var väldigt spännande så vi gick ut en sväng. Vi hann se både springare och jagare samt även tipsa springarna. 
Vi fortsatte följa jakten på tv4 play och tipsade även jagarna vi ett tillfälle.
 
Det är kul att titta på när man känner igen både omgivningen och personerna som är med och det händer precis runt knuten.
Så vi har haft en lite spännande söndag idag.
 
På lördag kl20 få vi se hur det har gått i resten av veckan och de andra städerna som fått besök. Imorgon var det visst Örebro och det är lite "min" stad men jag tror att det räcker med att följa det på play 1 dag ;) 
 
 
 

Det har kommit!

Idag kom buzzadorpaketet!
Nu ska här fläckas ner och sen får vi se vad vanishgold går för.TGIF

Jag men äntligen så är det fredag, som jag har längtat!!
 
 
 
Tuva provade på dans på ett nytt ställe igår och hon älskade det! Så nu blir det dans 2 ggr i veckan, balett/jazz och street dance. Hon älskar verkligen att dansa den där lilla ♥ såfort hon hör en låt hon gillar avbryter hon det hon håller på med och ger sig ut på golvet och dansar. Mitt i maten tex ;) men det är så sött så hon får det. lilla pluttan ♥
 
Idag är hon ledig, som alla fredagar, så vi ska passa på att mysa lite extra. Vi måste ge oss ut en sväng på stan och leta nya dansskor som inte gör ont. Det ska vi försöka hinna med innan vi hämtar upp Liam i skolan, han är int jätteförtjust i att gå i affärer längre... behöver dra runt honom å köpa byxor men det tar vi en annan dag. 
 
Trevlig helg, hoppas solen lyser där ni är!
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0