åååååh!

Blir lite trött på "saker som ska fungera" som inte gör det. T.e.x väntar jag fortfarande på mitt körkort så jag ringde till transportstyrelsen igår och får som svar att dom inte ser nån betalning. What!? Jag betalade samma dag som jag skickade in papprena. Kollade på fakturan där det stog "betalt den 28/2-13" postgirot var även inlagt i min internetbank samt att skrev jag ett k i meddelanderutan kom ordet körkort upp automatiskt....ja ni fattar. Meeeen det syntes inte nån betalning.... gah! Man är ju rätt beroende av sitt körkort så jag betalade väl igen då.... måste ju ha körkortet! På kontout´draget syntes ingen betalning så jag hoppas att det stämmer så jag inte fått betala dubbelt... men alltså då har ju inte betalninge registrerats på nåt sätt...skumt!
 
Hoppas det kommer nästa vecka då!
 
 
Nu ska jag jobba på min projektplan. Det är en del frågetecken dock som jag hoppas reder ut sig under förmiddagen. Hoppas nån lärare tänker svara innan påsk!
 
Mitt projekt, examensarbete är webbplatsutveckling med en massa runt omkring. Det är rapporter hit och dit och så ska det göras en trycksak bl.a. Jag valde att jobba mot K;s företag som verkligen är i behov av en ny webbplats. Tror inte det kommer bli problem med kundkontakten iaf ;) 
 
 
 

Blä

Blä vad dåligt det har varit med arbetsmoralen idag. Det betyder ju att det blir lite mer jobb imorgon istället och då kommer jag nog vara lite sur ;) Ja ja det är bara att ta igen imorgon. Gör om gör rätt, imorgon blir det att jobba så att det ryker! En positiv sak med dagen är väl i så fall att tvätthögen har minskat till nästan noll... alltid något.
 
Jag har börjat fundera på om min lilla tuvis hör lite illa. Inte sådär trotsigt hörselskadad utan på riktigt. Hon hör inte. Tror att jag har sagt en sak och svarar helt tokigt. Måste komma ihåg att fråga personale på dagis imorgon om dom märkt nåt. Idag sa hon t.o.m ledset, - Jag hör så dåligt mamma. ♥ min lilla snutta!
Kanske att hon har en vaxpropp eller nåt? Knappt så jag vågar mej på ett samtal till vc efter att Liams vaxpropp visat sig vara en popcornkärna :)
 
Nu ska jag vika ett lass tvätt som jag slängde på sängen förut, dumt ställe för nu måste jag vika den innan jag kan sova. Dumt eller smart? 
 
Imorgon ska vi påskpyssla lite och göra fint så då måste jag vara utvilad och ha tålamodet på topp ;)
 
 

dagen före torsdag

Tisdag tänkte jag skriva i rubriken men sen kom jag på att det är ju torsdag imorgon.... hmmm känns som jag har missat en dag. Ja ja imorgon är det det torsdag, Finlands* nationaldag  ;)
K slutar tidigt och och vi ska fixa lite påskris och annat fint, sen kan påsken börja! 
 
Påsken är den högtid som jag gillar allra, allra mest. Den är så otvungen på nåt sätt. Man äter lite påskmat och letar ägg that´s it. Ingen stress hit och dit och inte en massa förberedelser och förväntningar om en "perfekt" dag. 
Påsken blir alltid bra hur man än gör och är därför min favorit :) Dessutom är det alltid långledigt också! 
 
Snart ska barnen hämtas och då blir det genats lite mer liv här hemma :)
Dom skulle äta påsklunch i lekhallen idag så det var lite extra spännande att gå till dagis imorse.
Vid högtider så brukar dom alltid duka upp med långbord och festa till det lite och barnen gillar det skarpt!
 
Nä om man skulle ta och jobba en stund till?
 
 
 
 
 
*Inte Finlands nationaldag på riktigt men måste ändå dra det här dåliga skämtet varje år (dom år jag kommer ihåg vill säga)
 
Det är ju skärtorsdag! =)

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0