Poliskontroll

Just nu är det en poliskontroll utanför mitt vardagsrumsförnster.  Det är alltid lite spännande...men också svårt. Det är svårt att låta bli att titta, så när det är kontroller här brukar jag försöka hålla mej ifrån rummet men det är också lite svårt eftersom det är här inne vi är på kvällarna. Just nu sitter jag med ryggen mot fönstret. Ska snart bege mej till soffan och kolla på Big Brother så då är ju problemet löst :)

Nu till nåt helt annat.
Jag köpte en sån fin sommarklänning till Tuva i lördags! Letade men hittade ingen bild på Åhléns hemsida, jättesynd för det verkligen lös midsommar om den! Kanske får fota lite sen så jag kan visa den.

Idag har det släppt för Tuva. Hon har gått mer än hon har krypt :) så roligt att se henne bara gå iväg dit hon vill. Jag hoppas ju självklart att hon ska bli lite mindre klängig nu också. Hoppas kan man väl få iaf? ;)
Hon är så himla rolig nu. Hennes person har riktigt börjat komma fram. Hon är mkt gladare och nöjdare nu också och det är verkligen jätteskönt! Hon är glad, busig, skrattar mycket och ofta och pratar så öronen nästan ramlar av :)
hon kan säga
mamma
katt
titta
pappa
nej
tuva ( på sitt sätt)
Liam (på sitt sättahon har ett väldigt humör. Får hon inte som hon vill på direkten eller om något inte passar henne så är hon inte sen med att tala om det och gärna högt! Såå söt ♥

 


Nu måste jag väcka K så vi kan se på BB!

Mors dag!

Jag vaknade av en skönsjungande Liam imorse. Han kom in i sovrummet och skrålade "ja må du leva" och ett "grattis mamma" Fick kaffe och tårta på sängen och paket :) Liam hade valt ett lypsyl med jordgubbssmak (som han gärna ville ha själv, han är tokig i lypsyl) och så fick jag en bakbok av K med massor av smarriga recept! 
Jag blev väldigt överaskad då det tidigare har varit "Du är inte min mamma" från K  ;) så detta var verkligen en överaskning!
Tack mina fina hjärtan ♥


                         


                                        Grattis på morsdag alla mammor där ute!!

...vi är på årets andra crusing! Den här g...

mms_img-18588111 (MMS)

...vi är på årets andra crusing! Den här gången är det Avesta som gäller. En grej hela familjen uppskattar. Ja, ok jag och Liam mest men alla har skoj. Älskar vårens och sommarens alla crusingar!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0