Töntigt

En rätt så töntig grej är att nu när iPhone 5 har släppts så är det väldigt många som "råkar" tappa bort, ha sönder eller bli bestulen på sin iPhone4... anmälningarna har mer än fördubblats.
Varför bara måste man ha den senaste? Jag tror inte det skiljer särskilt mycket på 4s och 5....
 
Tänk alla som har sönder sin eller får den stulen på riktigt, ingen kommer ju direkt tro dem.
 Försäkringsbolagen kommer ju inte direkt punga ut med en ny åt dom!
 
Töntigt är var det är! Det är sån hysteri, helgalet!
 
Vänta tills du har råd att köpa dej en ny telefon, så enkelt är det!
 
 
 

Rökt i köket

Ha ha det har vi ju naturligtvis inte gjort, det vore ju väldigt onödigt tycket jag ;)
Jag menar ju såklart röjt...Sa jag att jag var virrig?
 
Det hade tydligen varit en jobbig natt. K har inte sovit mycket alls och har sprungit upp, fram och tillbaka hela natten. Sovit en sväng hos Tuva för att sen komma tillbaks till våran säng. När han just somnat ville Liam ha frukost och Tuva välling....
Själv har jag sovit som en stock hela natten, inte märkt av nånting! Jag tyckte det var en väldigt bra natt ;)
 
Vi var en sväng till Västerås idag för ovanlighetens skull. Planen var att Liam skulle klippas och att vi skulle köpa nya vattenfilter till kaffemaskinen. Vi lyckades med båda! Vi var på Erikslund shopping center och det sitter ihop med IKEA så när vi klev ur bilen och Tuva såg vart vi var började hon berätta att hon hade skadat foten här, blivit ledsen och inte kunnat gå.
-Nu kan jag gå, titta *Tuva skuttar fram*
Det är vad hon förknippar IKEA med numer... lilla ♥
 
Liam blev snygg i håret som han iofs alltid är. Han gillar när det är kort och har velat klippa sig ett tag nu. Jag tycker ju han är rätt söt i lite långt ruffsigt hår men men ;) Idag fick han en grön bil i håret och blev helnöjd såklart. Tuva däremot blev lite sur för hon ville också klippa sig! Det lilla hår hon har vill jag nog hon ska ha kvar!
 
Jag har tagit tag i klädröjningen igen..... blä så tråkigt det är! Imorgon lär jag fortsätta....
 
Nu ikväll väntar jag bara på Dexter... borde egetligen ha pluggat lite men det har varit så otroligt skönt med en helt pluggfri helg! JAg får helt enkelt ta nya tag imorgon!
Ska sätta mej och göra veckoplaneringen nu så jag vet vart jag ska börja imorgon.
 
I brist på nytagna bilder på min plutt bjuppar jag på en från i våras ♥
 
 
 

Lördag = knatteskutt

Det blev en tidig morgon idag. Lördag betyder ju numer knatteskutt.
Idag var det nån hinderbana och barnen sprang omkring och var så duktiga, såg ut som dom hade riktigt roligt. När man ser Liam skutta omkring och se glad ut gör det ju inte så mycket att man måste gå upp tidigt ;)
Jag är väldigt imponerad av Tuva som inte protesterar över att sitta vid sidan om tyst och still i en hel timme. När händer det annars liksom? Ibland kommer det en liten sång när hon glömer bort sig men det är sånt som händer när man har en liten Tuva med sig :) Och det gör absolut inget det är så fint. Är det nån som stör sig så får dom säga till helt enkelt!
 
Vi cyklade dit idag och det gick som vanligt bra. Vi klarade oss tom. från regn! Det enda knepiga är ju hur dom har byggt vägen vi cyklade på. Det går inte att besktiva med ord man måste se den men jag kan säga så här att det är svårt för alla. Bilister, cyklister och gångar. Ingen riktigt vet hur det är tänkt att man ska göra. Ett helgalet nybygge som säkert kostat flera miljoner!
Krånglet löste vi genom att gå en bit, det kändes lite säkrare!
 
Skulle ringa min mamma när vi kom hem men det glömde jag. Jag har även glömt bort vad det var jag skulle säga ;) Så virrig är jag idag... Jag får kanske ringa dit och se om jag kommer på vad det var allt eftersom ;)
 
Vi gick en sväng på markanden när K hade slutat jobbet. Det regnade en hel del så när vi kom hem såg vi ut som dränkta katter hela högen. Tur att man torkar rätt snabbt :)
 
Annars har dagen varit lugn. Barnen har lekt och vi har rökt lite i köket. Skulle behövas ännu mer men jag tror att vi alla har varit lite sega idag.
 
Klart Pippi också måste sitta fast ♥

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0