Måndag och ny vecka

Ja men då kör vi en måndag igen då.
Det var riktigt segt att kliva ur sängen imorse och kallt(!). men solen sken och alla var på bra humör trots den tidiga tiden och det faktum att det är måndag.
Tuva sa glatt att nu är det snart lördag! och jag väljer att se det så. Det är snart helg igen.
 
Den här veckan är ganska fullspäckad med aktiviteter som börjat. Nu kör hösten igång på riktigt.
Liam har friidrott och street dance och Tuva har sin vanliga dans (balettaktigt) och sen ska hon prova på streetdance. Hon älskar verkligen att dansa och är så glad och taggad både inför att "hennes" dans startar och att hon ska få testa den här nya.
Hon och jag tittade på när Liam testade förra veckan och då började hon dansa med och följde med bra i korreografin. Klart att hon ska få testa en egen grupp! 
 
Igår söndagsåkte vi lite i finbilen. Vi brukar ta en liten tur runt stan då och dp och på söndagarna brukar vi ha en destination. Tex. åka till sjön och bada eller liknande. Igår åkte vi och hämtade kusinen och sen vidare till farmorn för lite fika.
Det gäller att passa på innan bilen måste in på vinterförvaring, än så länge har vi det varmt och skönt så jag hoppas det dröjer.
Jag hoppas att vi få ha kvar solen och värmen ett tag till men hösten är välkommen.
Jag älskar höstens klara, lite krispigare luft. Älskar höstpromenader i löven.
Jag blir oftast pigg och får extra energi på hösten. 
 
 
 
 

Introduktionssamtal och näsblod

I natt vaknade Liam av att han blödde näsblod.
Han kom ut ur rummet alldeles blodig, det var nog tur att jag fortfarande var vaken annars hade jag säkert blivit vettskrämd. 
Det var bara att börja tvätta av Liam och fixa i sängen. Sen pratade vi en stund och väntade på att det skulle sluta blöda. Det är alltid lite extra mysigt att prata på natten ♥ 
Sen låg jag vaken läänge för att se så han somnade igen och det tog sin lilla stund men tillslut så. 
Undra varför han fick näsblod? Han får sådär ibland (Tuva också) men nu är det nog 1 år sen sist. 
 
Efter lite för lite sömn pallrade vi oss upp i morse. Hade lätt kunat sova några timmar till.
 
Idag var det dags för introduktionssamtal i skolan för Liam. Jag hämtade Tuva lite tidgare från dagis så hon fick vara med. Hon har varit lite nyfiken på hur klassrummet ser ut och så. K kunde tyvärr inte vara med för han var på möte i Stockholm hela dagen.
 
1:an har sina klassrum på tredje våningen och där uppe var det kvavt vill jag lova. Ute var det som om luften stod stilla och i klassrummet var det inte mycket bättre. Jag hade med mig en lite småsur Tuva och värmen gjorde det inte bättre men hon surade tyst iaf så det funkade alldeles utmärkt ;)
 
Nu fick jag svar på mina funderingar över schemat och lite sånt där men mest var det ett möte för Liam. Hur han trivdes och hur han upplevt den här första tiden osv. Efter samtalet idag hade jag en riktigt bra känsla och nu förstår jag precis hur (och framförallt att) dom tänkt med gruppindelningen. Jag är så glad att han fick just M som "sin" lärare! 
 
Nu ska jag se näst sista avsnittet av SoA och sen ska jag försöka komma i säng!

Fick roligt mail

 

Hurra!
Jag har kommit med i en buzzadorkampanj och det är alltid lika roligt!
Den här gången ska jag dessutom få buzza något jag ständigt är på jakt efter bra, nämligen fläckborttagningsmedel. 
Jag ska få buzza Vanish Gold. 
Hoppas paketet kommer fort så jag får sätta igång! 
 
 
#Buzzador #vanishgold

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0