Lavazza classico

Nu är jag igång och testar igen åt smartson.
Den här gången är det kaffe jag fått avnjuta. Det har varit lite sisådär med mitt smaksinne pga en väldigt envis förkylning. Det är liksom bara på tillfälligt besök, men när det är tillbaka passar jag på att dricka en kopp kaffe.
 
Det här testet kunde inte kommit mer lägligt med take på att min kaffemaskin gick sönder och jag fick panikköpa en bryggare på ica. Det var säkert meningen nånstans.
 
För länge sen har jag testat ett kaffe från Lavazza, ett espressokaffe som jag gillade men sen när jag böt till bönor så har jag fått andra favoriter när jag inte hittat bönor från Lavazza. 
Jag är väldigt kräsen när det kommer till kaffe och dricker inte gärna en kopp som inte är god, då står jag hellre över. Nu när jag testat Lavazza classico längtar jag tills det är dags för nästa kopp.
 
Min lilla kaffetant Tuva har också testat och ger även hon tummen upp. Tuva tycker att vi alltid ska ha det här kaffet nu så det tolkar jag som ett gott betyg.
 
Det är så kul när man får prova produkter som man verkligen gillar och köper igen så man får lite variation på produkter hemma. Jag är annars en vanemänniska och köper det jag redan prövat och vet är bra/gott.
Så tummen upp för lite nytt!
 
Har ni inte testat Lavazza classico, eller något annat kaffe från lavazza, så gör det, jag törs nästan lova att du inte blir besviken!
 
#smartson #lavazzaclassico
 

Skönt med helg!

Fy så skönt det har varit med helg, önskar den kunde vara lite längre bara.
Den här helgen har vi haft noll planer. Eller inga planer som i att vi måste åka hit och dit eller göra det ena och det andra. Så skönt.
Vi hade planer att fixa lite med "raggarbilen" men det har ju varit så pissigt väder. Det blev iaf en snabb sväng till biltema för att fixa lite snygga(re) hjulsidor. Vi har inte hunnit fixa nya fina fälgar än så det fick bli en nödlösning så länge. Årets första cruising är runt hörnet, bara 5 dagar kvar nu så vi måste göra pärlan cruisklar. Det blev även tärningar och nya doftgranar. 
 
Idag har Liam haft en kompis här hela dagen och Tuva har sprungit terrängserielopp #2 annars har vi inte gjort nåt alls. Jag försöker bli frisk från den här löjliga förkylningen. Eller frisk är jag men smak - och luktsinnet har inte kommit tillbaka helt än. Suck imorgon är det 1 vecka sen så nu måste det vända!
 
 
I morse fick jag några mail från Babyshop, undra om dom har någon kampanj på Mini Rodini just nu, måste in och kolla :D
 
 
 
 

Innocent Super Smoothie

Jag är testpilot åt smartson och den här gången har jag testat Innocent Super Smoothie.
Innocent smoothie har jag smakat förut och är en av alla de olika sorter vi brukar köpa hem just för att de inte innehåller en massa skit. Nu har de dessutom kommit med en super smoothie som innehåller frukt + grönt + linfrö + vitaminer +  växter så du kan boosta din dag!
Det finns några olika super smoothies att väja mellan, energise, defence och antioxidant. Jag valde DEFENCE och den var med mango, apelsin, pumpa, linfrön och vitaminerna C och B6. 
 
Den var god med mycket smak av mango och apelsin som är en kombo jag gillar. Man kände även av smaken av pumpa men den tog inte över för mycket. Jag gillade även konsistensen som var så där lagom tjock/tunn, drickbar liksom. Flaskan rymmer 360 ml vilket även det var bra med tanke på att jag ofta delar med minst ett barn, orkar man inte så mycket har flaskan skruvkork och håller öppnad i 2 dygn.
 
Innocnet Super Smoothie är definitivt en smoothie jag kommer köpa igen!
 
 
#smartson #innocentdrinks #innocentsupersmoothie
 
        
 
 
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0