Arg idag

Jag är så arg!!! Funderar ni på att skaffa bredband från comhem? Gör INTE det!!!!

Det fungerar aldrig som det ska, jag kan inte ens räkna hur många föreläsningar jag har missat pga dom nu.
På tisdag har jag en 2.5h lång tenta, törs jag lita på att vi har internet då??! Plugga till den verkar jag inte kunna göra iaf för idag har vi inget internet IGEN!!!

Jag vill bryta vårt avtal och gå tillbaka till det vi hade innan. Jag skiter i de 100 mb för om det aldrig funkar märker man ju inte av dom ändå!!!

Gaahhh jag är sååååå Arg just nu!!

Förut...

Detta roade sig Tuva med när jag försökte plugga förut idag :) så söt min lilla snosa!

kola

Helgen gick fort, nästan lite för fort. Hann knappt känna efter att det var helg innan den tog slut. Så kan det va!

Igår gjorde jag det sista på min inlämningsuppgift och sen röjde vi lite och tog fram snabeldraken på en tur. Vid kl 17 kom det mängder av kusiner och så hade vi glassparty som Liam säger. Det va K som firades och vi gjorde det enkelt med lite glass, bananer, grädde, chokladsås, maränger, strössel... ja ni vet. Alla tar det dom gillar = alla nöjda och glada.

Det blev ett lite väl långt kalas kanske men barnen hade så kul. Liam och Tuva kom inte isäng förens vid 22. Det var meningen att alla skulle komma kl 17 men vi var inte fulltaliga förens vid 19...ja ja så kan det gå.. lite trist kan jag tycka men så är det ibland...

Idag var det trötta barn här på morgonen, Tuva fick vi inte upp förens vid 8.30 så det blev mer eller mindre bara iväg för hennes del. Meeen glada var dom och inga tårar på lämningen :)

Ikväll blev det en tidig kväll och ingen protesterade ;)


Idag har även jag varit seg. Har inte riktigt kommit igång än känns det som. Har visserligen tvättat och hängt 3 maskiner tvätt, kört en diskmaskin och plockat ur och i igen... men skolarbetet har det gått trögare med.... känns som om jag har kola i huvudet eller i hela kroppen faktiskt.
Är sådär "ont i kroppen" trött!  Det lär inte bli nåt vettigt pluggande idag iaf så det blir en tidig kväll för mej också om inte kaffet jag just ska hämta hjälper.

Det har ju varit familjen annorlunda premiär också :) det har jag längtat efter. Vet inte riktigt vad jag tycker om familjerna än. Mirka och Peter har man ju sett tidigare och hennes blogg följer jag. Gillar de skarpt och blir riktigt impad över hur de klarar vardagen med 11(!!) barn.

Eftersom alla varit lite slöa idag har vi haft en sån där mysig dag med massor av pussar och kramar, gos i massor! Sånna dagar gillar jag ♥

Nä kaffe var det ja...

Bjuder på en gammal bild på mina snosgosar ♥Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0