När barnen är borta dansar....

råttorna (mamman) på bordet? 
Nej, inte riktigt. Idag roar jag mej med en 4h lång föreläsning *gäsp* just nu har jag tagit en paus för att inte somna. Vi behöver kanske inte gå in på att föreläsningen endast hållt på i knappt 20 min innan jag behövde ta första pausen.
En av fördelarna med att plugga på distans är att man kan pausa när man vill och gå tillbaka om mna råkat slumra till ;)
 
Nu väntar jag på att mjölken skummas till mitt kaffe sen blir det på't igen... måste klara iaf 1h innan kl 13.... det gör jag va?
 
Ha ha känner mej såå omotiverad idag...hade hellre krypit ner i sängen och kollat på nån bra serie, meeen jag tar mej i kragen (igen) och gör "måste" grejerna först!
 
 
// Det är tomt hemma men jag har fortfarande inte hunnit börja sakna kidsen.... den här tiden brukar dom ju vara på dagis...blir säkert lite mer sakna ikväll...//
 
Nu blire kaffe och föreläsning, ingen sån här finkaffe men kaffe blir det!
 
 

Snart

Snart slut på den här skoldagen och dags att hämta hem mina små. 
Då ska vi packa lite och fixa innan vi ger oss av. 2h bilresa väntar och det är nu jag kommer på att den bärbara DVD spelaren blev snodd i inbrottet...surt.
Hade varit skönt att kunna sätta på en film till kidsen så inte resan känns så lång.
Men men vi kör old style, jag hade fick då aldrig kolla på film när jag var lite ;) så det ska nog gå bra....det är nog mest skönt för den här mammans öron när barnen kollar på film istället för att prata heeela tiden ♥ 
 
Snart är vi iaf på väg! 

Ny vecka

Den här helgen har det inte funnits tid till bloggen. All tid, och då menar jag verkligen all tid, har gått åt till att försöka färdigställa ett stort arbete. Jag har pluggat precis heeela helgen :/
Jag håller mina tummar för att arbetet åtminstonde får ett K vilket menas med att jag får komplettera. Ett G räcker det tyvärr inte till det vet jag redan nu, men K är bättre än U.
 
Idag är det måndag igen och ny vecka. Den här veckan innebär det att en ny kurs drar igång. Jag hoppas att den är roligare pch mer givande än den förra. Har än så länge tagit del av kursintror och det verkar lovande. Så håller mina tummar även här.
 
Ikväll ska jag köra mina älskade små ♥:an till mamma o pappa där dom ska få ha lite sportlov. Dom har önskat sig sportlov men jag kan inte vara ledig en hel vecka just nu, inte ens några dagar faktiskt så det är tur att dom har sin mormor och morfar ♥ 
Barnen kunde knappt somna igår för de vill åka med en gång :) 
 
Jag kommer dock sakna dom massor. Jag är inte så bra på att vara utan dom så länge. Jag får fylla mina dagar med massa plugg istälelt så jag har nåt att tänka på ;) 
 
Nu är det nästan dags för lite kaffe men först ska jag skissa lite på en design.
 
Ha en bra måndag! 
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0