Regn, regn, och regn

Det skulle kunna sammanfatta den här dagen. Det har berkligen regnat hela dagen och varit sådär jämn grått och trist.
 
Vi har inte deppat ihop för det! Här har vi varit lite duktiga idag.
Jag har bockat av disken, tvätten. Har även dammsugit och torkat alla golv (utom i barnens rum). Det uppstod lite bråk mellan de minsta människorna i huset när det skulle torkas golv. Båda gillar att torka och nu skulle rummen delas ut :) det blev bra tillslut och båda barnen fick torka varsitt rum och var rätt nöjda med det.
 


 
Deras rum kunde jag omöjligt torka idag för medans jag höll på med övriga lägenheten drog dom fram varenda pinal i rummet tror jag. Det var mycket skratt så jag lät dom hållas ett tag men sen fick vi allt städa upp. Ja, jag fick plocka upp mest för helt plötsligt var det ingen som hade tagit fram nåt ;)
 
Hela dagen har inte ägnats åt städ och annat tråk utan vi har busat en hel massa idag. Tuva somnade på 2 röda ikväll. Liam ligger vaken än men så har han ju alltid haft nåt knas med sömnen.
 
När han var riktigt liten höll jag på att bli galen av hans sovvanor och det är inte bättre nu egentligen. Han ligger i timmar innan han somnar bara för att vakna 2-3h senare och komma in till oss och fortsätta ligga vaken innan han somnar om igen stackarn. Han är ju inte den som sover längst heller men till 9 ungefär... hoppas han kommer in i ett bra sovmönster nu när dagis kommer igång igen!
 
Sovande liten plutt Liam...men det var lääänge sen nu!
 
Imorgon är det dop ja... suck! Vad ska man ta på sig? Och barnen har inga finskor... det löser sig på nåt sätt men nu orkar jag inte tänka på det. Liam ville iaf måla naglarna så det ska vi fixa imorgon. Jag tror vi tar det rätt lugnt innan dopet, det börjar inte förens vid 3 så vi har inget bråttom. K ska jobba först också så... Jag tror att iaf 2 av storebrorsorna kommer med och det blir kul!
 
Nu ska det blir film i soffan, kvarteret skatan reser till laholm. Hoppas på många skratt :)
Blir nog lite popcorn också, det är ju trots allt fredag.
 


 
 
 
 
 

Roliga dagar

Nu har vi haft 2 roliga dagar på raken jag och kidsen :)
 
Igår åkte vi en sväng till parken zoo i Eskilstuna igen. Den här gången hade vi med oss bästaste Diana också.
Det blev en heldag där och den var underbar! Kollade på djur, lekte och pratade i massor. Vädret var ju på topp, solsken hela dagen och sådär lagom "gå på djurpark varmt" 20-22 grader, helt perfekt!
Inne i Amazonas fick Tuva (lite ofrivilligt) låna ut sin vagn till en liten apa som nog tyckte den var fin, rosa och allt ju. Om man säger som så, vi fick stanna inne i Amazonas lite längre än planerat för vem törs lyfta en liten apa? Får man ens det? :) Tuva pratade mycket om den där lilla apan sen iaf.
Det enda som störde vår dag var alla dessa getingar! Vart kommer dom ifrån helt plötsligt?! Usch!
 


Flamingon har rätt snygg sovstil ;)
 
Idag var det dags igen för en "Diana träff" :) Den här gången blev det en runda på IKEA och även lunch där. Mina barn älskar ju IKEA och det är skitbra verkligen. Har man tråkigt hemma nån dag kan man bara ta en sväng dit och alla är nöjda. Skulle inte handla nåt direkt men nån liten grej blir det ju alltid ;) svårt att komma därifrån helt tomhänt tycker jag. Vi åkte mest dit för att umgås idag.
 
Nästa vecka blir "Diana umgänget" på HarmoniQ, där ska vi bli höstsnygga :)
 
Långa dagar har det blivit och mycket action för kidsen så nu blir det en lugn hemmadag imorgon. Jag ska städa och tvätta och sånt där kuligt men annars ska vi bara ta dan som den kommer.
På lördag är det dop för kusinerna så det ska fixas lite med presenter och jag måste göra en klädkoll också det får jag inte glömma!
Sommarlovet börjar lida mot sitt slut och på måndag börjar allvaret igen med skola och dagis så nu ska här njutas av sista dagarna av "sommaren".
 
Hade besök av sotaren också idag, vad gör en sån egentligen? Det är ju inte så att vi har en skorsten precis...
 
Påvägen hem från Västerås var det en lååång bilkö på ett ställe pga vägarbete. Segt när man bara vill hem!
 


Bilkö
 

Mår illa

Mår så illa när jag läser om mammor (föräldrar) som dödat sina barn. Nu är det en liten oskyldig 2 månaders bebis som fått sätta livet till!
Varför?!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0