Klippt!

Ja nu är man klippt :) äntligen! Har inte klippt mej på över ett år (!!) inte sen den där hemska gången precis innan Liams dop då det verkligen blev katastrof! Har inte vågat och inte kunnat eftersom håret måste ju växa ut så det finns nåt att klippa av! Provade en ny frisör denna gången och berättade hur det hade gått sist så hon var jättesnäll och varsam :) resultatet blev bra så jag är nöjd, kan tänk mej att gå dit igen!

Annars har dagen mest gått åt till att prata i telefon faktiskt... FK, skolförvaltningen och mamma :)

Nu sover snutten så jag ska passa på att kolla lite på tv i lugn å ro innan sängen väntar! 

Bilprovningen

Japp idag bar det av till bilprovningen i Västerås. Så kan det gå när man inte har tänkt så långt att det är dags nu! Vi hade ju totalt missat att bilen skulle besiktigas i år..eller ja inte tänkt på det på flera månader iaf...  självklart fanns det inga tider kvar här i stan och körförbud på torsdag så det var ju bara att leta sig någon annanstans... men vi gjorde det till en trevlig dag! Jag tog med mej J och sen gjorde vi ett stopp på IKEA :-) alltid lika trevligt!!

Det blev detta idag:      


Av biltyget ska det bli nya gardiner till snuttens rum...nångång :) han blev helt överlycklig när han såg det och ville hålla i det i knät helas tiden. Hade egentligen tänkt mej ett annat tyg men jag fick ändra mej, han var ju för söt. Satt å sa "bilar" och hade ett stort smile :)  


Sen var dagen slut, den gick fort idag!!

Bilder!!

Ibland undrar jag vart min glaskit tagit vägen!

  

Är liksom mer van vi detta :)  

         


Törstig av allt bus i lekparken! (bilden är från i sommras)

 


Har ju alldeles glömt bort att lägga in bildrna på Liams favorti, Rori :) (från salamässan)

    Badkille :)


   

    Bilder från idag, usch det börjar bli kallt, blåsigt och höst nu!!


       
Ja vi har en lite knäpp katt!! :)

 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0