supersnabbt!!

Fick just ett samtal från guldsmeden :) *tjoho* ringarna är färdiga!! Det kallar jag snabbt!! Nu blir det en sväng ner på stan när Liam vaknat!

Dagen

Idag har det regnat nästan varje gång jag har tittat ut genom fönstret. En rejäl hagelskur kom det på förmiddagen också, så flera billarm började tjuta! Bor ju mitt emot en parkering så jag fick ljuv musik (eller inte hmm)

K slutade kl 15.30 idag så vi möttes på stan, jag skulle lämna in mina ringar...äntligen! Har ju haft förlovningsringen runt halsen i 1½år nu...och har just insett att det nog tar ett bra tag innan jag kan ha den igen...fick ju dessuotm en till ring på våran 5års dag så nu vill jag ju kunna ha båda :) kommer bli supersnyggt!! Hoppas att det inte dröjer alltför länge nu bara,gillar ju när saker å ting går snabbt som sagt! Hade ju tänkt ta mej ut i spåret idag men det var ju inte direkt väder för det så det blev inget med det :( kanske imorgon eller lördag??

Ikväll har vi haft middagsgäster det var riktigt trevligt! Det var Mika, Alec och K;s mamma. Vi åt biff *mums* och ugnsstekt potatis & sallad. Blev en hel del prat & lek då för grabbarna :) var kul att se att Alec gick omkring här själv efter en stund, jagade stackars Arwen också (katt) .

Jag vill ha ett namnsmycke, helst ett halsband tror jag men jag kan inte bestämma mej för hur det ska se ut.... cirkel eller stav? Eller vad det ska stå, vart jag ska beställa mm.... beslutsångest! man vill ju gärna ha ett som man ev. kan komplettera nån gång i framtiden.

from. lördag är K ledig lördagar ända till september tror jag det är *hoppas & dansar* sååå skönt!! Speciellt för honom då men jag tycker också att det ska bli både skoj å skönt! Fler sovmornar det gillar jag :)

Nä nu ska jag kolla runt lite på nätet en stund!

Min dag

Idag fick jag en tid till röntgen!! det var snabba ryck, tiden är på torsdag nästa vecka så det är ju perfekt!! Gillar när det går snabbt. Det är väl ungefär det som hänt här idag... känns lite så! Har inte fått någonting alls gjort!!

Jenny var förbi förut och vi tog en promenad till Jysk, det var skönt å komma ut lite men fy vilket väder!! Storm!! regn och sol varvat... helknäppt och nu på kvällen har det åskat lite.
Jag skulle springa idag tänkte jag men när jag sprungit ungefär 8min fick jag en sån grym kramp i båda vaderna!! Det gick absolut inte att fortsätta. Försökte lite till när krampen hade släppt men det gick bara 2min så kom den tillbaks :( blev alltså ine mycket sprunget idag... synd!! Jag som var så taggad, ja ja ska prova ute i spårte imorgon tänkte om det kan vara av löpbandet jag får så ont? *önsketänk*
K slutar tidigare imorgon också så det blir perfekt då får han ta lillskrutten :)

Nä nu är det nog snart dags för sängen...är så trött nuförtiden!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0