Tävlar igen :)

Jag är med och tävlar, hos MansonDust, om en ny matstol från BabyBjörn. Nu är det bara att hålla tummarna att jag vinner så Tuva får en ny stol :)

Matstolen passar barn från 6 månader, upp till ca 2 år beroende på hur långt barnet är, men max 95 cm lång. Stolens värde är ca 1995 kr.


"BABYBJÖRN Matstol är den perfekta första stolen där ditt barn sitter säkert och bekvämt från sex månader ända upp till två års ålder. Matstolen är praktisk och lätt att använda tack vare det öppningsbara bordet som också fungerar som smart låsbygel. Du slipper obekväma lyft när du sätter i och tar ur ditt barn. Med bordet i stängt läge behövs ingen extra sele.

BABYBJÖRN Matstol är lätt att hålla ren tack vare den avtagbara brickan som enkelt diskas för hand eller i diskmaskin."

 

Mer info om stolen finns här.

 

 

Inskolning

Idag var det första dagen på inskolningen. Vi kom dit och Liam sprang direkt in och började leka, innan jag ens hade fått av mej skorna :) en bra början. Han blev vääldigt ledsen och besviken när vi skulle gå hem och fällde tom nåra tårar. Hela tiden vi var där och lekte upprepade han glatt "Iiam leka dagis". Lilla plutten, som han har väntat. Vi har gått förbi utanför och kollat flera gånger i veckan sen vi började prata om dagiset :)
Ikväll var det inga problem med läggningen, bara nämna orden "dagis imorgon" så ville han sova!

På eftermiddagen åkte vi en sväng till Västerås, jag, barnen och Jenny. Tuva var en riktig pain in the ass (som vanligt!) skrek och hade sig. Ont i armarna, öronen, huvudet, själen... ja var mer kan man ha ont i efter en dag på stan? ja just det, FÖTTERNA! Jag verkligen hatar mina fötter men inget fel hittas ju så det är väl bara å gilla läget!??

Tog varken sjalen eller beccon med idag för Tuva var ju på ett sånt strålande humör. Har börjat tycka att det går bättre och bättre med henne nu. Man vågar sig ut lite mer liksom...men inte idag! Puh jag höll på att börja grina inne på panduro. Var nära att ge upp. Tillslut lyckades det iaf och vi fick tillbaka den där glada goa Tuva som man bara vill äta upp :) men det var lagom tills affärerna stängde och det var dags att åka hem! Blev inte så mycket tittande men hoppas på mer på onsdag!


Min söta lilla goa Tuva varför gör du så här?? Kan vi inte ha fler av våra mysiga stunder?

          

Tuvas 2 små risgryn


Imorgon är en ny dag. Nya saker sker. Tålamodsstapeln börjar om på noll igen.
Imorgon blir en bra dag!Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0