Våran dag

Det där med städningen igår gick ju bra *harkel* ja det blev iaf dammsuget och det är huvudsaken, nåra tvättar hanns också med...fy va seg jag känner mej nu om dagarna, fattar inte!!
Jenny kom iaf efter jobbet och smakade på chokladbollskakan och den fick bra betyg av henne också :)

Inatt har Tuva sovit oroligt, har varit så snorig och täppt :( hosta har hon också fått stackarn! Kl 8 tyckte alla baranen det var dags att vakna och båda ville ha flaska (!) Liam äter aldrig välling på morgonen men men han fick en iaf...sen låg vi kvar och kollade på nyhetsmorgon och vips så hade 2 små barn somnat om!

När Liam och jag åt frukost sen blev vi väldigt osams :( det visade sig senare att han egentligen inte mådde alls bra så då skämdes jag kan jag säga...men vi pratade om det och blev sams.

Eftermiddagen gick betydligt bättre! Solen sken och Liam mådde bättre så vi gav oss iväg ut. Har lovat i flear dagar att vi ska gå och titta utanför dagiset han ska börja på så det gjorde vi idag. Han vill genast in och leka :) så det blir nog bra om 1 månad!

Vi fortsatte vår promenad och stannade till på en gångbro över vägen. Där var det kul :) massor av lastbilar och bilar som åkte under. Några tutade tom till Liams stora förtjusning!

Vi gick vidare upp i skogen en sväng och åt lite blåbär, plockade lite stenar och pinnar. Sen började det mulna på och jag blev lite orolig för regn så vi började gå hemmåt och jodå då kom regnet så vi fick springa sista biten :/


Usch jag är så trött idag, orkar inte rikitgt med sjuka barn idag känner jag men vad har man för val?


Tuva har börjat sitta upp i syskonvagne och hon stortrivs :)

Söndag

Har traderat lite igen... vann inte den här gången tyvär. Hade varit perfekt med en skaljacka & byxor till Liam nu i höst men det dyker väl upp fler jag vill ha. Är lite osäker på storleken så jag får nogta en tur till polarn och pyret och prova helt enkelt. Har lagt upp Liams vinteroverall idag också. Hoppas på att få lika mycket för den som den jag vann i veckan (likadan) den Liam hade förra året ser ut som ny så jag hoppas många budar :)

Idag var det familjedag i parken här så vi gick dit. Fiskedamm och lite sånt där. Hade varit jätteskoj om det inte hade börjar regna!! Ja ja Liam fick ifa leka lite med Alec i lekparken innan vi gick hem.

Har varit på willys och veckohandlat idag också så förhoppningsvis behöver jag inte springa i några affärer på hela veckan :) Om jag inte har glömt nåt vill säga.

Imorgon är det måndag och då skulle det verkligen behövas STÄDAS här hemma och en och annan tvätt skulle inte vara helt fel heller. Får se hur långt vi (jag) hinner. Är det fint väder passar vi nog på att vara ute istället!

Pratade med Jenny som ville ha recept på kladdkaka förut och när jag letade i min kladdkakebok hittade jag ett recept på chokladbollskaka! Hur gått lät inte det då? Så en sån svängde jag ihop tidigare ikväll. Det är precis som det låte, chokladbollssmet som man plattar ut i en form. Sen brer man på smält blockchoklad och strör över cocos - färdigt! Den ska stå svalt och stelna först innan man får hugga in men det gick fort i frysen :) Man kunde verkligen inte äta mycket av den innan illamåendet kom men det var god om man åt lite. Snabbt och lätt!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0