Lata dagar

Det blir inte mycket gjort nu om dagarna. Vi latar oss kidsen och jag. Verkligen. Det kommer bli seegt att komma in i vardagen igen efter lovet känner jag men det tar vi då. Nu är nu.
 
Imorgon borde jag börja kolla igenom vilka lådor som ska med till loppisen och sortera lite, det är inte förens nästa helg men hellre vara ute i god tid för rätt som det är springer dagarna iväg och det är dags.
Förhoppningsvis får jag rensa lite bland barnens leksaker också, det skulle vara toppen.
Det är en barnloppis och tidigare gånger vi stått där har vi sålt massor så jag hoppas att vi får bort minst lika mycket den här gången. Det skulle vara så skönt och jag behöver verkligen platsen i förrådet.
 
Nu hoppas vi på att vädret är på vår sida imorgon så vi kan gå till skogen en sväng. Annars myser vi nog ner oss i soffan och läser lite böcker.
 
Bjuder på en gammal bild på mina små älsklingar ♥
 
 
 
 
 

Mugcake

Sportlovet fortsätter även fast vädret inte visar sig från sin bästa sida idag heller precis. Det regnar och snöar omvartannat. 

Satt och läste lite bloggar, när barnen lekte, och fastnade inne hos Bambi (som så många gånger) och receptet på mugcake. Tänkte att det kan va lite kul att testa och det verkade så enkelt att kidsen nästan kunde baka själva. 

Vi testade och det var både gott, enkelt och snabbt. Dessutom kan man variera helt efter tycke, smak och humör. Perfekt 👍

Det är en perfekt grej att slänga ihop om man får oväntat besök eller om man blir akut sugen på nåt!

Kika in hos bambi och testa vettja


http://www.femme.se/bambi/2015/02/23/oreo-mug-cake-tar-max-5-minuter/

Vi valde hackad choklad istället för oreos. Det blir rätt mycket kaka i en mugg så man kan med fördel dela med någon 😉


Här är vårt resultat


Snö igen...

Skulle inte sagt nåt om vår igår.
Idag har det snöat hela dagen. Det blåser massor och snön yr runt som stora bomullstussar i luften.
Vi har bara varit inne och slappat idag. Jag har känt mig mer eller mindre däckad av förkylningen och sen kändes det inte det minsta lockande att gå ut i det här vädret.
Hundpromenad har vi såklart tagit men den lilla hunden hade allt bråttom in 😄  hon ville bara ligga i soffan o mysaLiam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0