Blöjor, blöjor, blöjor


Så här ser det ut hemma nu :)   ( OBS! Alla blöjor är inte med på bilden)

Igår åkte Jenny och jag mot Oslo. Barnen lämnade vi av halvvägs, i Karlstad hos min snälla syster Camilla :) Det är ju blöjkrig året ut i Norge så vi passade på kan man säga. Visst resan fram och tillbaka (mätaren stod på 96mil när vi kom hem, åkte ju runt rätt mkt i Norge också) är ju en del, men upplevelsen är också värt massor. Vi hade en jättebra dag, en rolig roadtrip och fyndade massa blöjor och lite barnmat.

Vi åkte hemirfrån 07.30 vilket är väääldigt tidigt i denna familj och var hemma  kl 02 ungefär så det blev verkligen en heldag! Idag är jag trött efter att ha kört dom 96 milen...barnen är lite trötta efter att ha åkt 40 nånting mil...Jenny har jag inte pratat med än så jag vet inte om hon gått upp än :D ha ha nä men jag ska ringa snart och höra så att hon lever!

Semper småfolk

Nu har vi (jag & Liam) testat några produkter ur semper småfolk sortimentet. Vi fick testa

Majspuffar: Det var nog det vidrigaste jag har ätit...iaf på läänge! Liam spottade ut det och såg mkt olycklig ut.
 
Djurkex: Smakade ungefär noll...förutom fullkornssmaken då. Ok att man ska undvika socker och tillsatser men jag tror nog att det är svårt att få i barnen dom kexen tyvär... Liam gillar annars fullkornskex men inte dessa!

Squeezy: Det var en hit! Liam brukade få nåt liknande, fast från ett annat märke, när han var mindre och det är alltid poppis, likaså denna.


  Slutsatsen är att vi nog inte kommer köpa nåt igen tyvär. Måste påpeka att jag tycker man får väldigt lite för pengarna. Det är lite väl snålt i förpackningarna. Sen så ser jag inte riktigt vid vilka tillfällen man skulle ge nåt av detta. ´Som mellanmål efter dagis? Då ger jag hellre en frukt eller en macka/yoghurt...men det kanske bara är jag som inte riktigt ser behovet? Tanken tycker jag är jättebra, just att inte använda några tillsatser, synd bara på resultatet.

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0