Sol, sol, sol

Idag skiner solen!! 
Efter att ha levt med en jämngrå himmel hur länge som helst nu känns det lite som om livet kommer tillbaks med solen idag. Idag blir det en riktigt bra dag det känner jag på mig. Att bästa Diana snart kommer hit gör dagen bara ännu bättre! 
 
Det lär bli både en och två långa hundpromenader idag, hoppas bara lilla hund är lika pepp :) 
 
Liam är hemma från skolan idag, jag fick hämta honom tidigare igår så han får vara hemma idag och vila upp sig. Han verkar inte sjuk men det är lika bra. Han vilade när han kom hem igår och sen kändes allt mycket bättre så det kan ju hända att det var nån trötthet som slog till. Hoppas ingen sjukdom hittat hit bara. 
 
Ikväll ska jag plugga en hel del har jag tänkt. Måste plugga ikapp det jag missade igår när jag var med Liam och idag kommer ju Diana så då får jag lite mer att ta igen. Jag gillar iofs att plugga på kvällarna för det är då som min hjärna är mest med och min kreativitet ligger som högst. Jag är och har alltid varit en kvälls/natt människa. 
 
Nu ska jag kolla till min lilla Liam snutt, snart får jag väl inte kalla honom för det längre han är ju inte så liten längre... 
 
Lite kaffe på det här så 👍
 
SOL HÖRRNI!!
 

Status

I går morse hörde jag vårfåglar. Blev ledsen. Är inte färdig med vintern än.
Idag hörde jag inga fåglar. Gladare.

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0