Snart advent!!

Imorgon ska jag få tummen ur och sätta upp lite ljusstakar och stjärnor här hemma. Har tänkt göra det ända sen i onsdags men inte kommit mej för, alltid nåt emellan... lathet bla...  och så har Liam och jag sovit till 11 2 dagar i rad nu och då blir man ju lite extra seg + att förkylningen bara går runt här hemma nu :( är sååå trött på det!! Ska vi aldrig få vara friska å pigga??!!??

Idag har vi hunnit med lite julshopping, skönt!!Helst skulle jag vilja bli klar i nästa vecka så jag bara kan njuta sen... med glögg och pepparkakor och kanske lite lussebullar och levande ljus *mys*

I helgen skulle vi åkt å kollat på det senaste tillskottet i familjen, en liten tjej men nu är vi alla så förkylda så då vill vi ju inte smitta ner den lilla bebisen... synd för jag hade sett fram emot att träffa dom!! Får hoppas att vi kanske ses till jul eller att det blir nåt mer tillfälle innan skulle ju vara allra bäst/roligast!!

Idag har vi fått sänka spjälisen, vill ju inte att han klättrar ur när man vänder bort huvudet. Får bara hoppasnu då att han tänker sova i sin säng!! Nä fick just höra att han sövdes i våran säng *pust* vad ska jag ta mej till? Blir ju gul å blå av alla slag & sparkar från min bebis!!

suck å stön nu måste jag snart sova och jag som hatar att sova förkyld!!! Jag sover så pissigt då :( *surar*

Min stackars kille!!

Den här natten har verkligen inte varit rolig!! Liam har hostat, knarrat och väst sig igenom hela natten medans jag har legat vaken bredvid livrädd för att han ska sluta andas! Han har oxå efter varje gång han hostat (rätt illa) vaknat och varit ledsen. Alltså ungefär var 5:e minut! Tycker så synd om min lilla kille!!! *kramar om hårt*
Det blir definitivt ingen Öppna idag tyvärr... har sett fram emot det hela veckan det har säkert Liam oxå gjort. Vi får roa oss här hemma istället och mysa framför tv:n

En bra sak som hänt inatt är iaf att det kommit mer snö!! *tjohoo* Hoppas, hoppas att det blir en snöig vinter ´för då ska jag fixa pulka till Liam och sen blire åka av =) Alec har ju en rätt nice backe utanför huset *sss* Han har ju en så fin overall nu oxå så!!

Det var länge sen som jag la upp nåra bilder, får ta och skärpa mej och kanske ta itu med det idag när jag ändå ska sitta å välja ut lite som ska framkallas.... det skulle ju passa bra! OM jag får tid vill säga, idag ska jag bara ägna mej åt lillen!!!

Sitter här med mitt morgonkaffe som K har gjort åt mej innan han gick till jobbet *lyxigt*

Saker jag vill ha gjort denna vecka: plantera om blommorna, göra marmelad, storkok åt Liam, baka nåt juligt, dricka glögg, städa (helst att nån annan gör det åt mej), sätta upp adventsstjärna/stake, spraya snö på fönstren, julhandla osc listan kan göras hur lååång som helst. Skule vilja hinna med allt men det slutar säkeret med att jag bara hunnit dricka glögg =)

Liam är sjuk :(

Usch min stackars kille!! Inatt sov han nästan inget, inte vi heller för den delen!! Han hostar så illa och slemmigt och så bubblar det i bröstet på han så vi ringde sjukvårdsupplysningen i morse! Vi fick komma till doktorn på en jourtid idag som tur var så Liam har fått inhalera lite adrenalin för å rensa luftvägarna. Han var såå duktig den lilla =) sen fick han lite hostmedicin oxå så jag hoppas verkligen denna natt blir bättre för alla. Man känner sig ju så hjälplös när dom små är sjuka finns ju inget man kan göra, förutom att kramas då förstås! Hoppas han är bättre imorgon då är det ju tänkt att vi ska till Öppna Förskolan och föräldragruppen men vi får se hur det blir med den saken. Är han lika dålig som idag stannar vi hemma, det är synd för han blir jämnt så glad när vi kommer dit.

Idag har inte hänt mycket, bara varit en seg dag dels pga den uteblivna sömnen men oxå för att söndagar är sånna.... men en god söndagsmiddag fick vi ihop iaf =)

Igår våldgästade vi J och gjorde tacos mmmm det var gott det =)

Nu ska jag se om jag kan få lite julmust :) och sen ska jag krama min lille plutt!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0