Valborgsmässoafton och kungen!

Japp då var det äntligen dags för valborg. En rolig dag för då kommer det en massa raggarbilar och det gillar vi :)
Tuva är fortfarande inte helt 100 men hon är på rätt bra humör ändå. Ikväll kommer ju hon ändå vara nerbäddad i vagnen och mysa. Liam längtar tills det blir kväll och det gör jag också!
Om vi ska följa raditionen så blir det grillat idag. Grillat på våran elgrill ute i våran "fina" inglasade bur. Meeen ändå grillat :)

Hoppas på att få höra en manskör också, det hör ju liksom till.

Vad händer hos er ikväll?
                                          Önskar er alla en trevlig Valborg!


                          


Det blev ingen grön raggarbil igår utan ett tåg istället...ja ja så kan det gå ;) huvudsaken är ju att Liam är nöjd!Får ju inte glömma bort att gratulera självaste Kungen på 65 års dagen!
Grattis, grattis!!


                        

Buzzador

Du är väl en Buzzador!? Om inte kan du snabbt registrera dig genom att klicka HÄR
                                            Just nu söker Buzzador lite extra efter dig som har barn födda Januari 2010 eller senare.
Det är många nya, spännande kampanjer på gång :)

Fredag, fredag :)

Idag är det fredag :) tjoho!

Tuva har varit som en kamin inatt och fått sova i bara blöjan. Mysigt med en varm bebis på sig men samtidigt synd att hon är sjuk. Förmiddagen spenderade hon i soffan på mej. Vi passade på att slötitta på det brittiska kungabröllopet så det gjorde inget ;)

Tror vi ska gå ut på en promenad sen när Tuvisen vaknat. Tror hon kan behöva lite frisk luft. Jag får bädda ner henne lite extra mysigt i vagnen.

Liam har ju blivit lovad en grön raggarbil efter besöken på sjukhuset med alla undersökningar och mediciner. Det har ju varit krassligt värre här denna veckan så vi har inte kommit iväg till leksaksaffären än så det kanske är dags idag? Imorgon är det ju den årliga cruising här så det passar ju lite extra bra!


I onsdags var jag, barnen och Jenny och kollade på ett radhus. Jag tyckte det var jättefint men ett stort minus var ju den ´nästintill obefintliga gräsplätten...synd.


Kanske blir det nån av dessa?

   

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0