Åh så varmt!!

Idag har det verkligen varit tokvarmt! Liam och jag ordnade en pickninck i parken som lunch idag, det var trevligt :) Sen kollade vi på lite studenterna som åkte runt och tjoade! Blev nästan lite avundsjuk, det var ju så roligt den dan. Sen tänkte jag efter och kom fram till att det är 5 år sen iår som jag själv stod där påflaket. Tänk FEM år!!! det är inte klokt, då kände jag mej gammal och gick hem igen.

Liam på picknick:Liam var så svettig oxå, han hade bara en liten tun body på sig men var ändå blöt av svett när vi kom hem.
Så han fick ligga naken på en filt här hemma, jag skulle bara gå och häma en liten handduk att lägga under rumpan men när jag kom tillbaks så hade han redan både bajsat och kissat ner hela filten, hade dessutom redan hunnit med att sparka omkring lite i det oxå så det blev till att  fylla badbaljan :)
Den lilla rackaren har ju blivit för lång för badbaljan så nu är jag på jakt efter en lite längre om det är nån som har nå tips??

Ikväll har vi varit hos svärmor och grillat. Jag kan ju inte äta grillad mat pga gallan så jag fick nöja mej med att känna doften! Jag fick äta kyckling från ugnen istället, det var jättegott men man blir ju sugen på grillat. Det hör ju till varma sommardagar och grillad mat liksom! Men vi hade trevligt ikväll, skönt att bara komma iväg hemifrån och att slippa tänka ut vad man ska ha för mat (=dagens svåraste beslut)

Liam hos farmor i pappas knä:

I tisdags så skjutsade jag Jenny till Anna i Uppsala, det var skojigt att se dom igen. Åh va baran har vuxit sen sist!! Har inte träffat dom sen i januari så det blev första gången dom fick se min lilla Liam oxå. 

Igår låg Liam och jag på en filt i parken nästan hela dagen, det är så tråkigt att bo i lägenhet på sommaren! Jag vill ha en trädgård så man bara kan kliva ut, äta frukost på gräset och bara vara. Men det lär nog dröja innan jag får än tyvär...

Helgen är slut...

igen... Dom går verkligen fort som jag sagt förut! Får nästan lite panik när jag tänker på hur fort tiden går, snart är det ju dags för mej att börja jobba igen... usch det vill jag inte!!!

Idag har jag tvättat alla fönster i vardagsrummet, puh nu är det äntligen gjort! Soffan kommer inte förens i mitten av juni... typiskt jag hatar att vänta på saker!! Annars har det inte hänt så mycket här hemma idag, var med Kari till jobbet efter lunch och sen stannade jag tills det var dags att följa Jenny hem. Det var rätt skönt att vara ifrån lägenheten ett tag, då slapp jag se allt som behövs göras. Nackdelen är ju att allt blir kvar tills imorgon :(

Liam har börjat bli jobbig på kvällarna nu, han skriker hysteriskt tills han tillslut somnar av utmattning! Det är inte alls skojgt, börjar faktiskt bli lite jobbigt nästan så att jag får lite ångest när klockan närmar sig 10.

Helgen har varit rätt lung, var och invigde Jennys kök igår, det var trevligt. Sen hjälpte jag å Liam henne å packa lite grann, eller ja iaf titta på å vara smakråd :)

Nu ska jag njuta av att ha armarna fria (Liam sover) och dricka ett glas iskallt vatten. Sen blir det nog sänge tror jag!

4 år

Firade 4 år med sambon igår.. eller firade å firade. Vaknade 06.35 oh hade tokot i magen..nnu ett gallsensanfall
:( Det förtörde hela dagen, hade så ont så jag inte kunde röra mej, tog smärtstillande men det hjälpte inte. Sambo var tvungen att gå till jobbet, så jag blev själv med Liam. Framåt förmiddagen trodde jagatt jag mådde bättre så jag följde med J till vårdcentralen men när vi gick därifrån kände jag mej simfärdig och det blev en ny tablett när v kom hem. Som tur är var honså snäll så hon stannade och tog hand omLiam så jag kunde ligga å dåsa  i sängen. Men på kvällen när sambon kom hem så hade jag så ont så jag vi förberedde för att åka in till akuten och tillbringa ännu en natt där med bebis å allt, för jag hade inte klarat mej länge till det säger jag bara! Men då tog jag sista tabletten (=maxdosen) och sen släppte det så när väl väskan var packad och alla på väg så mådde jag bättre igen. Hatar att anfallen sitter i så länge nu! Förut räckte det med en tablett så var det borta sen, nu nästan dör jag varje gång. Måste verkligen göra den där operationen, huh så läskigt!

Ja det blev inte mycket till firande igår tyvär, vi får ta det en annan dag. Hur som helst så älskar jag min prins och det är det enda som spelar någon roll! Det är tur att jag har honom, vad skulle jag göra annars?

Idag tar vi det lungt Liam och jag. Jenny har varit här och provat kläder (hennes spegel har gått sönder) Det var roligt med lite sällskap! Sen när hon har slutat jobbet ska vi till apoteket och köpa solskyddsfaktor för hon den lilla grisen ska åka på semester på onsdag!! *avis* Hoppas att hon får skoj, det behöver hon, en semester från allt jobb å tråk här hemma!

Japp det är väl dags att göra oss iordning och gå iväg till Jenny & kari nu då, Liam sover redan i sin vagn så det blir perfekt :)

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0