Adventsfint

Idag har jag fått massor gjort!  Strukit gardiner + hängt upp, städat och satt fram stjärmor och ljusstakar. Det blev så fint och mysigt nu när det är så mörkt. Bara snön som saknas så stämningen kommer på topp.

Nu kan jag iaf säga att jag är trött! Ser fram emot att ktrypa upp i soffan och kolla på en film nu snart. Ser kanske lite mindre fram emot att jag måste "gå till skolan" efteråt... men det är nog bara för att deadline börjar närma sig...blir bättre i slutet av veckan :)


Imorgon ska vi ha adventsmys och Liam längtar, han har blivit lovad nåra skumtomtar :) funderar lite på om jag ska baka nåt adventit också? kankse pepparkaksmuffins? Hmm ja det tål att tänkas på.


Kaffe, kaffe, kaffe

Hur många muggr kaffe ska man behöva för att vakna till??!! Är inne på min 3dje och inget händer....
Tur jag har min maskin!

Nu börjar jag undra...

Nu börjar jag undra om det är nåt som är fel. Liam är hemma idag också pga att han inte vill gå till dagis. Det är iofs jättemysigt med båda ♥ hemma men det känns ju samtidigt som om nåt inte står rätt till. När k ringde till förskolan så passade han på att fråga om det var nåt som hänt men det var inget personalen märkt iaf. Frågar man Liam så säger han att han blivit instängd i fängelset (läs: dockrummet) mot sin vilja. Historien ändras lite då och då så hur mycket som är sanning och hur mycket som är fantasi vågar jag inte svara på. Ska iaf försöka luska lite mer under helgen och peppa han lite till att gå på måndag. Det kan ju bara vara så att han är lite hemmasjuk just nu och tycker det är mysigt. Har nämligen fått höra tidgare i veckan att han tycker Tuva ska gå till dagisi och han stanna hemma.


Idag är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Fick en hel del gjort igår med skolan men alla dessa ofärdiga uppgifter håller mej vaken, kan inte sluta tänka och känna mej stressad över att ingen är färdig osv.

Som jag trodde hade barnen superskoj med Diana igår och det var 2 trötta barn som kom hem. Hann precis vila upp sig så skulle vi iväg på 8 års kalas :)  kan säga att det inte var så svårt att få våra barn i säng sen!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0