Smartson - Capri sun

Just nu är jag testpilot åt smartson och testar Capri Sun. 
 
Vädret kunde inte vara mer perfekt för att testa produkten utomhus.
Capri Sun är lätt och smidig att packa med sig, blir liten och platt när den är tom så det är inget problem att packa med sig skräpet hem. Förpackningen är även återvinningsbar vilket är toppen!
Barnen gillar smaken och även jag kan tänka mig en på utflykten. På plussidan finns även att man kan köpa lådor med 10st i vilket jag gillar skarpt.
Har du inte testat capri sun än så gör det. Finns flera olika smaker.
 
 

Finska nationaldagen..eller?

Idag firar vi finska nationaldagen här hemma hrm eller inte :)
Det är ett stående skämt här hemma av den finske och jag ska erkänna att första gången K sa det gick jag på det rakt av men så är det ju inte utan det är skärtorsdagen vi firar idag. Eller firar och firar, K jobbar, Liam är i skolan, Tuva på förskolan och jag kämpar med IT supporten på min skola. Snaart, snart är det påsklov!
 
Finlands självständighetsdag firas 6 december
 
Idag slutar K tidigt så då ska vi på äventyr men det är bara K och jag som vet om det än så länge ;) Spännande!
Uppdatering kommer.
 
Just nu håller jag mina tummar för att mitt strul på skolan ska lösas av IT supporten under dagen så jag får lite lugn i kroppen. Känner mig sjukt stressad just nu.
Hoppas, hoppas, hoppas!
Jag måste verkligen registrera mig på 2 kurser idag men det är nåt fel i systemet. Hoppas de löser problemet för det är liksom sista dagen innan alla röda dagar och på tisdag sen är det försent :/
 
 
Happy skärtorsdag hörrni!
 

Kalasveckan

Kalasveckan är över. Det började redan förra söndagen men att mormor, morfar och moster Jenny kom hit och firade Liam. 
Måndagen sen var ju födelsedagen och den firades med att alla storebrorsor kom plus en flickvän. Liam ville ha en dag med bara brorsorna så därför blev det även kalas på tisdagen för farmor och kusiner från den sidan av släkten.
Nu i helgen var det dags för kalas nr 4, kompiskalaset. Liam hade önskat ett kalas på Leos lekland så det fick han. Han valde djungelrummet och där serverades både korv med bröd och glass. Sen var det bara att släppa lös ungarna i leklandet. Smidigt. Superkul för barnen, kanske inte lika kul för oss andra som tröttnade betydligt snabbare än barnen. Flera, flera timmar senare var det (äntligen) dags för hemfärd med trötta, nöjda och glada barn.
 
Kul med kalas men 3 dagar i rad är kanske inte att rekomendera, särskilt inte om man pluggar på distans och antingen får jobba massor innan eller efter för att vara i fas. 
Liam hade roligt och va nöjd med alla sina kalas och det är huvudsaken. Vi andra var också nöjda för vi gillar kalas och att träffa familjen.
 
Nu är kalasandet över för den här gången och nu dröjer det ungefär 4 veckor innan det är dags för nästa barn att fylla år. 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0