Vintern rasat...

Idag firar vi att våren är här! Tänk va härligt, snaaart är det sommar!
Känner mig på väldigt bra humör idag.
 
Idag var inte K hemma på morgonen så jag fick väcka barn, gå ut med hunden och se till att vi alla blev klara i tid osv. osv. Det gick bra såklart men det är såå mycket skönare när vi är 2 ♥
 
Skjutsade Liam till skolan och sen passade Tuva och jag på att handla lite på willys innan dagis. Hon har kompiskkalas imorgon så vi behövde lite grejer till det. Hon vill inte ha tårta utan har bestämt glassbuffé istället. Det blir lite olika såser, strössel, hackade godisar osv.
Hon är nöjd ♥
Glassen kommer serveras i glassbägare med frost på, det kan inte bli bättre! 
 
Nu ska jag ta en tur till dollarstore och se om jag kan hitta nåt kul att stoppa i kalaspåsarna. 
 
I eftermiddag ska vi rulla ut vår nya gräsmatta och sen ska vi bara njut av några dagars ledighet. Ikväll blir det cruising och majbrasa. Hoppas även få höra en vårkör sjunga in våren ;)
 
Nu är det banne mig vår hörrni! 
 
Trevlig valborg på er! 
 
 

Hår

Jag har alltid haft supertjockt hår. Alltid.
Tills i höstas. Då började jag tappa en hel massa hår. Jag vet inte vad som har hänt rikitgt men jag känner mig tunnhårig.
Det är jag absolut inte, jag hade så sjukt mycket hår innan så jag har fortfarande mer än dom flesta men för mig känns det som jag har lite. 
Jag har pratat med flera frisörer som har radat upp en hel massa saker det kan bero på men jag vet inte riktigt, tycker inte något direkt stämmer. Frisörerna har varit överens om att jag har mycket hår så jag behöver inte oroa mig, så det gör jag inte.
Det jag däremot gör är att jag försöker vara lite snällare mot håret. Det känns lite så där vintertrött så jag boostar med en bra inpackning och hårolja. Försöker även att inte sätta upp det i en toffs/bulle så ofta. Det går faktiskt bättre än väntat. 
 
Hoppas att håret börjar må bättre så det stannar kvar ;) 
Fast egentligen så är det rätt skönt att håret torkar samma dag som jag tvättat det även om jag inte fönat. Tvättade jag håret ena kvällen så var det fortfarande fuktigt kvällen efter förut. Det är rätt skönt att slippa. 
Inget ont som inte för något gott med sig! 
 

Gräs

Det var ju inget problem att fylla den här dagen heller. 
Eftersom båda barnen var lediga idag så tog vi lite sovmorgon. Det är aldrig fel. 
Vi segade oss hela förmiddagen faktiskt och hann bara med en handling på Willys innan lunchen. 
 
Eftermiddagen var lite mer produktiv.
Vi tog en sväng till Plantagen i Västerås och köpte några små buskar som vi ska ha på våran lilla plätt.
Vi ska nämligen hämta gräs på torsdag så då är det bra om alla buskar är planterade och rabatter är gjorda osv. Allt för att det ska gå så smidigt som möjligt på torsdag eftermiddag så vi hinner fira lite valborg också. 
Vi ska rulla ut färdigt gräs och får hämta lite tidigare än tänkt så nu blev det helt plötsligt lite bråttom med allt.
K och jag har varit ute och stampat runt i jorden nu ikväll så den ska bli lite mer packad eller vad det heter. 
Ska bli spännande det här med gräset, hoppas att det blir fint och tar sig snabbt.
Anledningen till att vi valt att köpa färdigt gräs istället för att så, är att vi vill kunna använda gräsmattan nästan genast. Med det här färdiga gräset skulle det ta ca 2v innan gräsmattan är färdig för användning, gräset ska bara rota sig först sen är det bara å köra. Det låter toppen! 
 
Snart får Pixie mjukt och skönt gräs att sola på istället för den här väldigt glesa ogräsmattan  ;)
 
 
 
 
 
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0