Dagen

Det började med sovmorgon till 11 ungefär som har visat sig bli den tiden vi stiger upp :)  Inte mej emot precis!
Frukost och sen var städningen igång! Puh det var både jobbigt & tråkigt idag men vädret var ju inte det bästa så det var bäst å passa på. Imorgon bär det ju av på kryssning :) och det är ju alltid roligare att komma hem till en städad lägenhet än en som ser ut som skrutt!

Det tog sin lilla stund och sen fick det bli lite vilning..eller ja vi skurade in oss i sovrummet å sängen :) som tur var hade Liam fått med sig sitt älskade puh tåg så han hade å göra!

På eftermiddagen när Liam sov ringde J å frågade om vi ville med till sjön..."Sjön!!" tänkte jag det är ju svinkallt!! men det var faktiskt rikitgt skönt ute och både Liam & Mathilda badade! 

 


Igår var vi på en 4H gård och kollade på lite djur. Liam gillar ju djur men hela tiden gick han å sa "katt, katt, katt" åt alla djur :)

Här äts lunch på en filt i gräset!

     
        


Här ser man till och med att han  HAR hår!! :)


Äntligen!!

Japp nu är jag färdig med målandet!! Iaf för den här gången. Känns vääldigt skönt och ust nu vill jag inte måla nåt mer på flera år!! :) Så känns det nu iaf.. får se hur det blir...är liiite sugen på en tredje stol, det skulle bli perfekt med en med grönt där uppe också...ja ja vi får se!
Här kommer iaf bilder:

         


Här sitter han helt inne i filmen...tror det var "Tigers film"

 

LEK & BUSLANDET I ÖREBRO:

             

Det enda som var lite läskigt var tigern, men det är inte så konstigt den var ju mycket större än han :)


Idag har vi cyklat en liten sväng, hoppas det blir en till imorgon och att solen skiner! Nu ska jag ta å dra mej mot sängen!

Tillbaks hemma då!

Tillbaks hemma då med allt vad det innebär! Tvätta, städa, laga mat, måla. Alla måsten helt enkelt! Känns alltid så skönt när man är borta att slippa allt det där men det är ju sååå otroligt skönt att komma hem igen! :) Man borde åka bort lite oftare för att uppskatta hemma mer!

Vi åkte i onsdags vid 3 tiden.... körde i 5 timmar, sov på ett ibis hotell ( det är verkligen bara ett rum med en säng... inget annat, ingen plats att stå)  Jag kunde inte sova, somnade efter kl 5 ungefär... det är såå typiskt! Vi skulle upp vid 8 hade vi bestämt så vi säkert skulle vara iväg kl 9. Så blev det inte! Vi gick upp 9.30 men vi var ute ur rummet kl 10 iaf så det var ju snabbt men sen skulle vi handla lite frukost och äta den så vi kom väl inte iväg förens 11 tiden... kom fram till Ullared vid 12..köade i en halvtimme ungefär (!!) för att få komma in...självklart spöregnade och vi hade inget paraply bara varsin munkjacka... Liam däremot var glad som vanligt han hade ju regnskyddet på :) Jag som redan frös i bilen vart inte varmare precis... vi orkade verkligen inte knuffas bland allt folk där inne... helt galna människor kan va ju!! Men lite shopping hann vi iaf med! Det som känns som en timme där inne är i verkligheten kanske 3... vi kom ut vid 6 tiden, åt lite mat och sen började våran resa hem... vi kom dock inte ända hem för vi blev så trötta. Vi fick stanna hemme hos mamma & pappa å sova där :) tur att dom längs vägen!


På vägen hem därifrån sen på fredagen stannade vi på lek & bus landet i Örebro.. det var rikitgt skoj där inne för alla små, mycket bätre än busborgen i Västerås!! Dit blir det fler turer :)

Idag har jag målat...vad annars ;) nä men nu är det faktiskt nästan färdigt!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0