Bråvalla

Barnen är lämnade hos mormor och morfar så nu åker vi mot --> Bråvalla! 
Ikväll är det Rammstein som lockar mest, hoppas på bra väder bara eller iaf noll regn! 

Avslutning - sista

Idag var det sista gången på friidrotten för Liams del innan sommaruppehållet. Det regnade, verkligen spöregnade såklart. Det är liksom inte friidrottsträning utan regn. Liam kämpade tappert trots att han var genomblöt. Mot slutet började himlen spricka upp och regnet avtog.
Nu är det rikitgt fint väder med kvällsol och allt men nu är det lite försent...
 
Jag är riktigt stolt över Liam, han klagar aldrig utan kämpar bara vidare oavsett väder och vind. Vi som cyklat dit var redan blöta när vi kom dit men inget klag från varken Liam eller Tuva. Jag har bäst barn helt enkelt! 
 
Nu är det sommarlov från allting. Inga tider och dagar att passa. Det ska bli så skönt att bara ta dagen som den kommer nu ett tag framöver. 
 
Hoppas att vädret tänker bli lite bättre bara för vi behöver sol och ljus för att klara av den lnga vintern!

Quorn Burgare

Nu är jag testpilot åt smartson och den här gången är det Quorn Burgare som vi har testat.
 
Vi slängde på dom på grillen och det blev helt ok.
Jag är inget superfan av quorn, det har jag aldrig varit. Jag gillar inte riktígt quornsmaken, men jag tyckte att burgaren blev helt ok tillsammans med alla tillbehören, jag hade hamburgerdressing, ketshup, tomat, gurka och rödlök. Burgaren gick hem även hos min köttälskande sambo så de är ett gott betyg.
Jag är dock osäker på om jag kommer köpa Quorn Burgare igen. På de ställen där man inte fick några av tillbehören med i tuggan så tog quornsmaken över (såklart) men jag måste säga att konsistensen var riktigt bra.
 
Vill man som jag äta lite mindre kött är detta kanske något du ska testa att lägga på grillen i sommar?
 
#smartson #quornburgare
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0