Duktig!

Ja idag har jag varit det känner mej riktigt stolt faktsikt :) Har städat ur lådorna i dtabordet och slängt en hel massa skräp, även skåpen/lådorna i bokhyllan har fått sig en genomgång! Nu är det "bara" att gräva fram resten av bordet och tömma gamla datorn och gärna införskaffa ett nytt bord och flytta min nuvarande dataplats dit... puh det blev en låång lista men jag har iaf börjat :)

Dagen

Började med en pissnatt..igen! Orkar snart inte om jag inte får sova!! Legat vaken sen kl 04.00... somnade väl om nån gång mellan 8-9 men då var det ju dags att kliva upp enligt en viss liten snutt! Kan säga att det blev frukost i sängen, tyckte vi förtjänade det. Å som han åt! en halv macka med leverpastej och en liten yoghurt (!!) så mycket frukost har han inte ätit på evigheter!! Tydligen både mysigt och bra att äta i sängen...tur att vi bara smulade på K:s sida ;)

Idag fick jag bege mej till MVC, känner mej svimfärdig och yr hela tiden! Fick kolla järnvärdet som var bra och sen blodtrycket - övertrycket var högt och undertrycket väldigt lågt så där kom förklaringen. Tydligen skulle det vara så nu ett par veckor... typiskt! Just när jag börjat kunna röra mej utan att kräkas så ska jag inte kunna röra mej utan att nästan svimma på kuppen! Ja ja... det är bara å gilla läget!! Vi kollade också hur det hade sett ut förra graviditetn och då hade jag visst lägre undertryck...lite skumt för då kände jag aldrig av nåt sånt här!

K slutade tidigt idag så vi passade på att åka till V-ås för lite julklappsspaning... kom hem med 2st och en födelsedagspresent - duktigt! Sen blev det lite annat smått å gott också.
Blev såå hungrig när vi kom dit så jag tog en cheeseburgare från M men det skulle jag inte g´jort för sen dess har jag haft grymt ont i magen :(

                            


Sovmorgon!

Fy vilken natt det har vart för mig!! :-( Igår bestämde vi att Liam inte skulle få sova nåt på dan i ett försök att få bukt på problemet med att han aldrig somnar på kvällarna!
Det funkade ju bra till en början, vid 5 tiden blev han lite gnällig och när vi skulle äta sen så orkade han inte äta utan somande i mitt knä framför tv:n vi 18.45 (!!) jag la han i sängen och han sov! Lite orolig var jag eftersom han inte ätit lunch, inte middag och ingen välling... men han vaknade till vid 20.15 och fick välling och somnade om som en stock!

Vi fick titta på desp utan avbrott det har nog aldrig hänt sen han föddes :-) mellan kl 3-4 vaknade han och vill ekomma till oss och somnade om direkt han fick komma... men där börjar problemen för mej. Han ligger och pratar i sömnen och slänger upp sina ben på mej och jagvet inte allt han gör! lyckades iaf sova lite korta stunder fram tills kl 04.30 sen var det kört! Somnade om lagon till att det blev morgon... Liam sov tills 8.15 och då fick K gå upp! Det slutade med att Liam fick förlja med K till jobbet en stund så jag fick sova... när dom kom hem vid 10 tiden hade dom med sig frukost :-)
Vilken härlig morgon det blev till slut!

Solen skiner idag också så humöret är nästan på topp trots trötthet!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0