Ja just!

Det har inte varit min dag idag.... förutom mina söta små monster till barn har jag även råkat ut för detta:

Desp hoppade över en vecka så jag tänkte hinna dammsuga lite. När jag precis var klar med hela köket så har jag ner ett glas i golvet som naturligtvis går i 1000 bitar. Bara till att plocka glas och börja om med dammsugningen. Det tog tiid! När man har små barn och små pälsklingar är man (eller iaf jag) lite extra nojig över glas på golvet.

När jag tillslut var klar med köket fortsätter jag i hallen, och då helt plötsligt, utan att jag rörde, ramlar en spegel från spegelväggen ner...tur att den inte gick sönder. Kände mej sååå trött efter dagen och efter det med glaset så jag kunde bara skratta.... hoppas dagen imorgon inte innehåller lika mkt knas :)

Hmm

Hmm det blev inte riktigt som jag hade tänkt mej!
Blev inte klar här hemma, gjorde inga av mina äreden och Liam ville inte gå ut när han kom hem, han ville bara kolla på playhouse och leka med bilar. Ja ja inte mkt att göra åt.... vi pärlade lite en stund också men det hade han ingen ro i kroppen att göra nån värst lång stund... var bara jag som ville göra nåt lugnt efter nattens ståhej.

Natten ja... var ska jag börja. Vid 00.30 skulle k och jag gå å lägga oss, då hör vi från sovrummet
"Här kommer jag" av en glad Liam som tror att det är morgon och att vi redan gått upp. Han blir inte direkt glad när vi förklara att det är mitt i natten och nu ska alla sova... han var hungrig så han åt en macka innan vi gick och la oss.
Behöver jag säga att det tog timmar innan han tillslut somnade. Jag kämpade med att hålla mej vaken till lite efter kl 03 sen slocknade jag... (k & Tuva sov som stockar sen kl 01...sovgrisarna) Liam var tyvär den som somnade sist...jag kämpade verkligen! Innan jag somande så bad han om vatten säkert 7 ggr...den sista gången sa jag "vänta lite bara" och sen sov jag...
Men han var ju inte ensam, han låg mellan mej & K och mös :)

Det var trögt att få upp han vid 8 imorse...mej med men det gick! Han somnade rätt fort ikväll. Ändå fast han var vaken så mkt så har humöret varit bra ända till kl 18 ungefär då han blev världens monster tillsammans med Tuva...självklart var det en kväll då jag var ensam med barnen...säger som Liam " Åhhh typiskt alltså!" ;)

Han har börjat säga så när nåt inte går som han vill, sötnosen!
En annan sak han sa till mej idag var "Jag tror inte mina ögon" Och jag skrattade så jag höll på att ramla av stolen :D

Nu ska jag snart sova, imorgon komemr bästaste Diana och då vill jag vara pigg :)

Buzzador

Igår kom paketet från Buzzador (en väldigt rik postdag mao :))
Ska bli kul att testa. Tuva får testa redan ikväll tror jag. Smart att man fick små enportionspåsar, det blir ju perfekt att ha med sig och dela ut när tillfälle ges. Var lite rädd att det skulle vara dom färdiga tetrorna - betydligt jobbigare att frakta med sig :)


Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0