Fredag

Jaha så nu är man i Jönköping då. Ska sova här inatt innan vi fortsätter till Köpenhamn. Lagom bit att åka ikväll. Nu sitter vi på hotellet och ska snart sova, börjar känna mej riktigt trött nu!


  Japp såhär litet är vårat hotellrum för inatt =) började skratta lite när vi skulle in med vagnen tur att vi bara hade skötväskan och datorn med oss upp! Vi ska ju inte stanna här så länge, bara sova och sen åka vidare tidigt imorgon. Men shit va Liam var vild när vi kom upp på rummet, Han var som en propeller. Han tom. kröp ett krypsteg mitt i allt *stolt* även fast det vara var av misstag så var det såå duktigt gjort ;)
Nu ligger han här brevid med en flaska välling och fötterna upp  i luften.

 
     Min lilla tornado =)


Nog skrivet ikväll nu ska jag krypa ner brevid Liam och mysa en stund!

Torsdag!

Idag/kväll har det snöat!!! Stooora vita, kalla flingor dalade ner. Det var fint men kallt å ruggigt! Det är en sån kväll man ska sitta ihopkurad under en filt med en kopp varm choklad *myser*
Snö och vi som inte ska byta däck förens på måndag! Och vi som ska åka till Köpenhamn imorgon!! Ja ja vi får hoppas att det inte är alltför dåligt väglag! Ska iaf bli kul å åka iväg! Jag skulle kunna flytta dit om det inte vore för språket, jag gillar verkligen den stan på nåt sätt! Ska bli kul å visa Liam oxå och se vad han tycker =)

Ikväll försöker jag tänka ut allt som behöver packas, det blir ju en del när man har en Liam. Så imorgon blire packa av och sen så fort K slutat jobbet så drar vi söderut!

Nu ska jag vattna alla blommorna, dom börjar se väldigt tråkiga ut nu... och sen ska jag plocka undan lite här hemma. Det är märkligt, jag är borta en dag och sen ser hela lägenheten helt ruskig ut. Imorgon kommer det en gubbe och ska kolla å fixa med våran boxer oxå det får jag inte glömma!

Tjohoo!!

Redan tisdag, här gåre undan minsann!!  Idag har jag varit barnvakt åt Alec, det gick jättebra så det blir nog fler gånger. Liam blir ju så glad när han ser honom, vill göra som Alec fast han kan inte riktigt :)

Idag har jag inte ens varit utanför dörren, jo föresten jag var ju ute med soporna och slängde lite barnmatsburkar i iglon. Imorgon åker jag till Örebro, ska luncha med Diana och sen ska jag träffa mamma :) ska bli kul! Nu har jagf inte tid att sitta här längre, räcker detta för dej K?

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0