Sömnlös

Jag kan inte sova! Ovanligt va?? Det går bara inte. Är egentligen sjukt trött efter förra natten när jag inte somande förens efter kl 07 och var uppe inna kl 10! Men näe det går bara inte... blir snart tokig. Funderar lite på hur jag ska klara hela dagen imorgon? Det blir iofs ett senare problem nu måste jag verkligen lösa sömnlösheten först! Ja jag vet´, sitta här är inte det bästa då men jag får nästan panik av att ligga i sängen med 3 som sosar runt mej...går bara inte.

Liam spydde föresten ner våran säng efetr bara nån timmes sömn stackarn! Efteråt låg vi i sängen och pratade lite och då sa han "Liam mår inge bra" "Liam bra nu" och sånt sött. Mitt lilla hjärta
Tror inte han är sjuk för han var ju pigg både innan och efter. Tror snarare att det har blivit lite mycket denna veckan med sena kvällar/nätter och mycket att göra på dagarna. Han var nog helt enkelt trött! JAg väljer iaf att tro detta innan motsatsen är bevisad ;) Måste erkänna att jag själv mådde rätt illa efter att ha tagit hand om allt och nojjade över magsjukan...

Kan säga att det lär nog dröja innan jag äter tacos igen, vi hade nämligen tacokväll med mamma, pappa, jenny & vi här ikväll... såg inte så trevligt ut när det kom upp *urk*

Imorgon åker mamma & pappa hem igen så jag hoppas vi är friska så iaf jag & Tuva kan åka bort till campingen en sväng.

Åter till sängen och förhoppningsvis lite sömn denna gång!

Ensam

Usch jag hatar att vara ensam när det är mörkt! Ka är iväg med 2 av dom stora barnen och fiskar, sover i vindskydd och sånt där. Det betyder att jag ska sova själv!! Eller ja, Liam & Tuva är ju hemma men det är ju inte samma sak. La Liam i min säng förut så det inte ska kännas så ensamt :)

Jag fattar inte vad som hänt. Under dom åren jag bodde ensam älskade jag det! När jag sen flyttade ihop med en kompis tyckte jag det var skönt att sova själv en helg då & då... men nu. Såfort K åker nånstans blir jag skitskraj. Vågar knappt gå in från bilen i mörkret för jag tror hela tiden att nån följer efter och smiter in på nåt sätt... sitter och kollar mot fönstrena ifall nån står och kikar in... går igenom alla rum minst 5ggr för att se så ingen har gömt sig. Skitjobbigt och läskigt!!

Ja ja jag vet ju att Jenny bor bara en liten bit bort, men frågan är om jag skulle våga mej ut för att åka dit? ;) En riktig fegis har jag blitt! Just nu bor ju mamma & pappa på campingen här också så ensam är jag ju inte :)


Annars så spenderar vi just nu dagarna och kvällarna på campingen hos mina föräldrar. Jättekul för Liam att springa omkring därute. Igår åkte han med dom ensam, och vi kom efter lite senare, och det gick super! Inte för att jag trodde nåt annat men han hade separationsångest när han skulle åka...det var lite jobbigt! Men han hade inte varit det minsta ledsen eller frågat efter oss så :)

Borde gå och lägga mej nu medans barnen sover så jag hinner somna iaf inna det är dags för amning av Tuva... hon äter som en häst! Har fått börja ge en flaska ersättning på kvällen för det känns som hon inte blir riktigt nöjd.
Den slukar hon i ett naffs så den är nog välbehövlig!

Nä, sova var det. Godnatt!

Flyga drake

Vilket skruttigt väder vi har fått! Igår blåste det massor ute, så mycket att K gick och köpte en drake. Vi gick iväg ut för att flyga drake men det var mest K & jag som var intresserade. Liam hade fullt upp med annat eftersom vi hade gått iväg till en lekplats. Efter några försök med draken gav vi upp, Liam åkte rutschkana och K & jag gungande bla gungbräda :)

        


Idag blåste det inte riktigt lika mycket men det regnar istället. Riktigt tråkväder och bara 14 grader!!
Vi har varit en sväng i Västerås och kollat in på barnens hus, ville se om dom börjat rea ut vagnar än men det hade dom inte...får vänta nån månad till. Tuva behöver ju naturligtvis en ny vagn tycker jag :) så jag tittade lite på en emmaljunga ozone city men jag vet inte. Den hade sk. ergonomisk sits så det blev inget "riktigt" liggläge...skulle ju säkert funka bra nu när hon är lite liten för en "vanlig" sits men inte sen... Kanske blir en ny city cross istället, vi får se! Ingen vagn just nu iaf och innan dess måste jag sälja den vi har nu så det blir ett senare projekt!

Imorgon (om inte regnet öser ner vill säga) så ska vi åka till lådbilslandet i Nykvarn. Det tror jag kan bli kul. Kommer ihåg när jag var liten och tog mitt lådbilskörkort på Öland. Det var riktigt kul och jag komemr ihåg hur stolt jag var!

Vad vi fyller ut resten av veckan med beror lite på väder och sånt men nästa måndag bär det av till Kolmården och övernattning på vildmarkshotellet!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0