Rubriktorka

Vi gick ut med hunden, spelade spelen, kramades och mös. Precis så som vi hade tänkt. En jättebra eftermiddag om du frågar mej. Dagens bästa stund var nog ändå när K kommit hem från jobbet och jag fick ta en lång, skön promenad med hunden för att sen komma hem till ett dukat bord, middag som var klar och barn som låg i sängen. Det var ett trevligt sätt att avsluta dagen på :)
 
Imorgon är det fredag och ny månad! Som jag har längtat (tjatat). Det händer ju så mycket kul i februari så det är klart jag längtar då! 
 
Imorgon ska jag försöka jobba undan en massa i skolan så jag kan ta hela helgen ledigt. Det kan behövas för det är mycket ändå som händer i helgen. Fullt upp. K jobbar ju som vanligt på lördag och sen får vi se hur och vad vi hinner med.
 
Jag sa till Liam i söndags (tror jag det var) att om han sov hela natten i sin säng i en hel vecka så skulle han få en present. I måndags morse när jag klev upp hörde jag från barnens rum
- är det nån som vill väcka mej?
Då låg han och väntade ♥ lillkillen.
 
Sen har det fortsatt, hela nätterna har han sovit i sin säng. Nu har det snart gått en vecka och Liam har verkligen kämpat för detta.
-Hur många dagar är det på en vecka egentligen mamma?
 Imorgon ska jag ge mej ut och leta efter en liten present så jag har en färdig till lördag/söndag. Den är han verkligen värd!
Nån som hört vilka som ska vara med? Måste kolla upp det.

Sådär

Nu är "arbetsdagen" över och jag ska äntligen få hämta hem mina små ♥
Jag längtar efter att få små armar runt min hals och massa pussar :)
Sen tar vi en sväng med hunden innan vi går in och spelar spel som står på schemat idag.
 
Det blåser inte så mycket idag så det är lite skönare ute och inte k´lika halt som igår eftersom det mesta har smält bort helt nu. Trist att all den fina snön skulle försvinna men jag håller tummarna för att det kommer massor mer snart!
 
Är det nåt bra på tv ikväll? Jag känner för att bara slänga mej i soffan och inte kliva upp. Det får blir när barnen gått och lagt sig förstås, innan är det lite svårt ;)
 
Nä ska väl klä på mej lite kanske. Bara för att man pluggat hemma behöver man ju inte ge sig ut i mysbrallor :) 
Fördelen med distanspugg är att du i stort sett kan bo i myskläder. 
 
 

ny tavla?

Inlämning check! Känns skönt att vara färdig. Nu är det bara att ladda om tills imorgon då. Morgondagen är fylld med föreläsning, övningar och förhoppningsvis lite jobb med nästa inlämningsuppgift. Fullt upp med andra ord!
 
Sen ska ju lilla voven och barnen hinnas med också. Hemmt komemr sist nuförtiden och jag funderar på att sätta upp denna tavlan i hallen 
 
My house was clean last week sorry you missed it
 
 
 

Nu är det bara en dag kvar på januari. Har det inte gått väldigt fort? Som vanligt men ändå?
Ja ja jag ser iaf fram emot en ny månad. Ny månad, nya dagar att fylla :)
Jag tror att februari kommer slå januari på fingrarna!
 
 
 

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0