Onsdag...snart maj!!

Idag är det tyvär grått ute, ser ut att börja regna när som helst. Det positiva är ju att r väl regnet fallit och solen tittar fram igen så kommer det att vara ännu grönare ute :) Man får se det från den ljusa sidan!

Idag känner jag mej lite duktig och stolt! Jag har nämligen både ringt vårdcentralen och bett om ny tid och ringt å bokat en tid för cellprovtagning hos bm... mao har jag varit duktig idag!

Hittills har det varit en rätt fullspeckad vecka och helgen.
I torsdags skjutsade jag ju K till Arlanda.

Fredag: Åkte jag, Liam & Jenny till mamma o pappa.

Lördag: Det var helt underbart väder ute och jag passade på att gröva iordning landet som jag tjingat hos mamma :) Liam & jag ska odla ärtor och kanske nåt mer där. Det var riktigt varmt å härligt. Skönt att kunna vara ute i en trädgård. Det var roligt för Liam också. Han fick ju både krypa omkring ute hela dagen och dessutom leka med både mormor & morfar :)

Söndag: Ine fullt så vackert väder :( det var mulet och kom lite regnskurar titt som tätt... men varmt var det iaf :) Vi begav oss hemmåt vid 4 tiden.... när vi sen var hemma ca 21mil senare var det  bara att stoppa lillen i badet, få i han en liten macka och sen packa iordning för å ge oss av till Arlanda. Ytterligare 10mil... vi kom dit 30min innan flyget skulle landa men bättre å vara ute i god td än att stressa tycker jag! Liam tyckte det var jätteskoj å titta å prata med alla människor och sen när han fick syn på pappa sken han som en sol, spårattlade med benen och ville upp i hans famn med en gång :) såå söt! Vi stannade och åt på max innan vi fortsatte hemmåt. Kom väl hem en sisådär 00.30 (!)

Måndag: Upp tidigt och iväg med föräldragruppen, med ÖF , till en förskola här i stan på studiebesök. Efter det så hade Liam en playdate med Alec i parken, det var ju så härligt väder! Direkt efter iväg till doktorn med J och sen en sväng på bla IKEA. Vi var så där lagon trötta när vi kom hem vid 7 :) det var nästan bara sängen som gällde för alla!

Tisdag: Jag var helt slut och orkade inte ta itu med städningen som jag borde gjort, borde också packa upp efter helgen... men då ringde M och frågade om jag kunde ta Alec nåra timmar på dagen. Självklart, så jag åkte dit å hämtade han. Sen släpade jag med Jenny till parken också. Fick äntligen prova syskonvagnen, den var rätt smidig men ingen sån där "varje dag vagn" Tur att jag hade med Jenny till parken allså för Alec sprang åt ett håll och LIam måste man ju hålla i om han ska gå så vi hade fullt upp. Efter lekparken var dom sååå trötta killarna så jag tog en långpromenad tills det var dags för Alec att bli hämtad.

Idag: Ja vad händer idag då? Efter några fullspeckade dagar tror jag att Liam och jag behöver vila oss :) vi tar det nog lungt och går å pysslar här hemma istället

Oj redan tisdag!..... torsdag!

Här går det minsann undan! Och snart är det onsdag. Om vädret är bätte än idag ska Liam vara med sin gudfar och jämngammla kusin Alec på förmiddagen. Hoppas det är varmare så det blir av, skulle vara skoj för min lilla kille :)
Imorgon ska jag fortsätta städningen här hemma, det behövs som vanligt!! Och på torsdag åker min kära K till tyskland


Japp så långt kom jag visst i tisdags när jag bloggade... publicerade det inte ens...hmm jag måste ha varit tankspridd eller iofs kan det ju ha varit Liam som ville ha uppmärksamhet! Det blev iaf bra väder så Liam var ute med farbrorn & kusinen, dom hade haft jätteskojigt å busat en hel massa. När dom kom tillbaka såg båda killarna ut som om dom skulle somna ståendes :) Behöver jag säga att Liam somnade nästan med en gång? :) hur det sen blev med städningen är en annan femma för jag gjorde det då inte :) inte k heller. Han har vi iaf skjutsat iväg till arlanda idag. Han ringde från Schweiz (byter flyg där) och dittills hade allt gått bra. Jag hade lite svårt att höra vad han sa för mottagningen var inte den bästa och Liam grinade i bakgrunden men vi ca 23.30 skulle dom vara framme vid hotellet i badenweiler så då hoppas jag han hör av sig :) Jag har ju utvecklat den här knasiga flygrädslan så jag är jättenojig!!
Liam sover i sin säng, får se hur länge det hålelr. Han kom till oss 0.45 igår så... vi flyttade in spjälisen i vårt rum igen igår... nu är det bara att se om det hjälper nåt eller inte.

Nä nu är det dags för en stund i soffan med min katt!

Fredag, fredag, fredag!!

Tjohoo så var det fredag *dansar runt* Ha ha liite överdrivet kankse :) men det gäller att vara positiv och hålla humöpret uppe!  Idag skiner iaf solen och det är ju helt underbart. Ska gå ute en sväng efter lunch. Nu sover Liam så då blir det till att snällt hålla sig inne. Tvättade föresten vagnen igår, eller tvättade å tvättade... jag torkade av med tvålvatten... gnuggade riktigt ordentligt! Det blev så bra så! Sen passade jag på att även torka av chassit och städa ur varukorgen *duktig* Så nu har vi en ren å fin vagn att ta med oss ut i eftermiddag!

Idag har jag hunnit med att plocka undan och dammsuga. Plockat in tvätt och satt igång en ny tvättmaskin *ännu duktigare* Så nu måste jag väl få ledigt resten av helgen...minst!!
Sprang även igår... endast 1km men ändå!! Man kan inte hinna å orka allt! Det blir mer nästa vecka då jag förhoppningsvis kommer ut i spåret! Tänkte ta en promenad dit i helgen å se hur det ser ut.. med lera o å sånt... vill ju inte bli hur grisig som helst när jag springer, då kan jag lika gärna springa lite på bandet framför tv:n istället ;)

Nu måste jag snart ringa k och höra vad han vill ha för lunch för det står helt still i huvudet på mej!!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0