Tipsar

Om du har en egen blogg har du nu möjlighet att få testa en ny drickyoghurt!
Det är alltid kul att testa nya grejer så har du ingen blogg, skaffa en vettja ;)
Jag hoppas iaf att jag kommer med!För att anmäla dej, klicka HÄR!

SEAT Ibiza

Jag buzzar igen. Det är ju alltid kul att komma med i kampanjer och den här gången var det provkörning av en SEAT Ibiza som var grejen.

Idag var vi iväg och njae det var inget för oss. Ratten kändes väldigt plastig, det hände inte mycket när man trampade ner gasen och att ha passagerare i baksätet kändes omöjligt. På plussidan är ju att den är rätt snygg och finns i en massa snygga, starka färger!

Visst, det är en liten bil men min lilla gröna ford focus är också liten men man sitter utan problem i baksätet och man gör enkelt snabba omkörningar. Jag/vi gillar våra nuvarande bilar och är väldigt kräsna :)

Det var iaf kul att komma iväg å provköra den!
Vill du också bli en buzzador? Klicka här!

Hoppas

Jag hoppas att ni, alla föräldrar där ute, lär era barn att man får ha vilka färger/mönster/figurer man vill på kläder och andra saker!

Här hemma hos oss får man välja vad man själv tycker är fint eller kul att leka med. Dockor, bilar, lego, spindelmannen, hello kitty, blixten osv. Här finns det inget som är killigt eller tjejigt! Det handlar helt enkelt om tycke och smak. Visst, jag har en biltokig kille men han drar sig inte för att vare sig leka med dockor, bära hellokitty eller rosa och så hoppas jag att det förblir. Att båda mina barn känner att de kan välja fritt!


En lite sudiig bild men det visar iaf min kille i självvald outfit. HellKitty tröja och rosa lilleskutt tofflorTycker ni lika? Skriv på den här listan och hjälp till att förhoppningsvis få till en ändring!

Liam & Jag

Våra dagar tillsammans

RSS 2.0